Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas na ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heya,

Zrestartuj teamspeaka, i wszystko powinno być okej.

Zrób również kopie bazy, bo może coś się spierdoli i tobie usuną się użytkownicy.

Opublikowano
8 godzin temu, .Dot napisał:

Heya,

Zrestartuj teamspeaka, i wszystko powinno być okej.

Zrób również kopie bazy, bo może coś się spierdoli i tobie usuną się użytkownicy.

Nic nie daje :C

Opublikowano

Ty faktycznie, ale twój czas cały czas leci. Tylko mój stoi w miejscu na 1 sekundzie, jest to hosteam więc nie powinno być takich problemów ale może być to błąd z czasem na maszynie. Albo coś z permisją nie wiem w sumie, ale na twoim właścicielu leci czas normalnie. Nie wiem przetestuj na innych maszynach czy coś i sam znajdź błąd, jeżeli na innych też tak będzie no to coś z bazą serwerową. Ustaw właściciela na domyślną rangę i zobacz czy wtedy też taki problem będzie nie wiem wykombinuj coś bo nikt ci od tak nie pomoże bo nie ma jak ;d

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Ponownie wrócę do tematu,

/

Nie chce spamić, ani mówić co może być błędem bo pierwszy raz takie coś widzę. 

Skontaktuj się z operatorem maszyny lub serwerowni który tobie na pewno pomoże iż winna może leżec po stronie operatora. (Hosteam)

• Aive zmienił(a) tytuł na Czas na ts3
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...