Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o stworzeniu serwera parkour?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co na temat stworzenia takiego serwera? Na pewno nowością to nie będzie, aczkolwiek w erze EasyHC to coś nowego. Co do tego czy ma sens, to zależy od tego czy właściciel chce tylko stworzyć go czysto pod zarobek, czy wprowadzić jakąś inicjatwyne w dzisiejsze społeczeństwo graczy. Będzie ktoś grał? Minecraft upada, aczkolwiek z dobrą reklamą wszystko ma sens. ;)

Opublikowano

powiem tak parkour jest fajnym trybem ale jeżeli myślisz o strikte zarobku to nie dla ciebie wtedy bierz sie za easyhc jak chcesz robic " cos z pasji " to jak najbardziej parkour ;) 

Opublikowano

Nie chce robić serwera pod kase zresztą jak można zarobić na serwerze parkour? jedynie dodać jakieś particlesy dla vipa i dodatkowe parkoury. 

Chce żeby ktoś na nim grał, a nie wiem jak to jest teraz z takimi serwerami :) bo kiedyś było na takich po 200 osób. Oczywiście za wbicie top1 levela będzie jakaś nagroda pewnie psc lub coś innego, a jak serwer się rozrośnie to będę chciał dodać kilka innych trybów.

Tylko właśnie nie wiem czy ryzykować bo wydam na maszynę, reklamy itp, a na serwer wbije 30 typa. :/

Opublikowano
1 godzinę temu, sertie19 napisał:

Nie chce robić serwera pod kase zresztą jak można zarobić na serwerze parkour? jedynie dodać jakieś particlesy dla vipa i dodatkowe parkoury. 

Chce żeby ktoś na nim grał, a nie wiem jak to jest teraz z takimi serwerami :) bo kiedyś było na takich po 200 osób. Oczywiście za wbicie top1 levela będzie jakaś nagroda pewnie psc lub coś innego, a jak serwer się rozrośnie to będę chciał dodać kilka innych trybów.

Tylko właśnie nie wiem czy ryzykować bo wydam na maszynę, reklamy itp, a na serwer wbije 30 typa. :/

nagroda pizza za pierwsze miejsce ludzie się po robocie połaszą 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...