Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, 

Razem z kolegą poszukujemy ludzi/ekipy do stworzenia nowego projektu metin2. Wymagamy osób z doświadczeniem, ale także takich którzy będą z nami współpracować na dłużej.

NIE SZUKAMY OFERT NA ZLECENIE!!

Kogo szukamy ?

1. - Technika/ów
  2. - Grafika
  3. - Sponsora
  4. - Youtuberów

Posiadamy pomysł i chcemy go wykorzystać, jesteśmy gotowi zacząć wszystko od zaraz, oczywiście od siebie też dołożymy co tylko w naszej mocy aby sprawnie wszystko wykonać i wystartować. Posiadamy dużo umiejętności w różnych przydatnych dziedzinach, ale te przedstawimy na priv, GG, lub na Facebooku.

Kontakt: 

GG: 37178685

Facebook: https://www.facebook.com/mateusz.goralik

Zainteresowany osoby zapraszamy do kontaktu ;)

Opublikowano

Nie jesteś ani technikiem, ani sponsorem, czyli w sumie jesteś dla tego projektu bezużyteczny. Wniosek jest prosty. A fakt, iż "podajesz tą informację na PW" nie wróży dobrze Twoim poszukiwaniom.

Opublikowano
1 godzinę temu, Reyaver napisał:

Nie jesteś ani technikiem, ani sponsorem, czyli w sumie jesteś dla tego projektu bezużyteczny. Wniosek jest prosty. A fakt, iż "podajesz tą informację na PW" nie wróży dobrze Twoim poszukiwaniom.

Ty też jesteś dla tego tematu bezużyteczny. 

Może Asfen się podejmie roboty, wszystko zależy od tego na ile planujecie postawić serwer i ile potraficie. Jeśli na miesiąc to Asfen się nada. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
16 godzin temu, Reyaver napisał:

Komentujesz post, po co ? Jeśli tylko po to żeby napisać coś takiego jak powyżej i nic nie wnieść do tematu, szkoda Twojego czasu ;)

Opublikowano

Osoba jest delikatnie nie odpowiedzialna. Miał sponsorować nasz serwer który tworzyliśmy z chłopakami.  Obiecywał nam gruszki na wierzbie.. Mówił że kupił maszyny ale musimy poczekać aby nam wysłał dane aż w końcu przestał odpisywać. A ostatnio pisał do mnie czy poszukuje ludzi do ekipy.. Nie polecam, Nie słowny. Straciliśmy przez niego czas. Jak to on piszę że poszukuje grafika a mam do tej pory wiadomości jak pisał mi że pracuje w korporacji BMW i jest tam grafikiem. 

Opublikowano
5 minut temu, jstolarek19999 napisał:

Osoba jest delikatnie nie odpowiedzialna. Miał sponsorować nasz serwer który tworzyliśmy z chłopakami.  Obiecywał nam gruszki na wierzbie.. Mówił że kupił maszyny ale musimy poczekać aby nam wysłał dane aż w końcu przestał odpisywać. A ostatnio pisał do mnie czy poszukuje ludzi do ekipy.. Nie polecam, Nie słowny. Straciliśmy przez niego czas. Jak to on piszę że poszukuje grafika a mam do tej pory wiadomości jak pisał mi że pracuje w korporacji BMW i jest tam grafikiem. 

Napisałem wiadomość, że zainwestowałem w inny serwer który nie wypalił, więc proszę nie pisać mi tutaj że nie odpisywałem. 

Opublikowano
4 godziny temu, jstolarek19999 napisał:

To samo mi pisał. Chciał podjąć współpracę, ale tak na prawdę jest bezdupcem, który nie posiada hajsu, a jego ekipa jest zakłamana bardziej niż chuj wie kto. NIE POLECAM 

Opublikowano
4 godziny temu, jstolarek19999 napisał:

A to ten gość? To ja przecież byłem przy tym (nie przy całej rozmowie, ale przy większości). To ja nie polecam, fejkiem jebie na kilometr.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...