Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA się nie włącza

_Vov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym poprosić kogoś o pomoc w "naprawieniu" mojej gry. Mam windows 10. I kupione GTA SA ze steama. Gdy kupiłem normalnie zainstalowałem i działało pózniej wgrałem spolszczenie i wgrałem je do folderu steam > steamapps > common > Grand Theft Auto San Andreas. Gra nie działała ale gdy ją odinstalowałem folder Grand Theft Auto San Andreas gra ponownie sie zainstalowała i działała. Chciałem więc próbować dalej spolszczyć gre i tym razem wgrałem go do steam > steamapps > common (tak było napisane w instrukcji wgrania spolszczenia) pisało też aby zmienić nazwe folderu (nie pamiętam na jaką nazwę) i nazwy gry z gta-sa na gta_sa gra włączyła sie ale gdy już ja wyłączyłem i później chciałem znowu włączyć nie chciała się już włączyć. Usunąłem więc folder Grand Theft Auto San Andreas i dalej nic gra nie działa no to usunąłem folder common i dalej gra nie działa. Jedynie jak sie gra wgra i zmienie nazwe pliku gta-sa na gta_sa to gra włączy się ale drugi raz już nie chce się włączyć (czasami ani za pierwszym nie chce się włączyć) i tak w kółko (bez spolszczenia którego wgrałem przed tym problemem). Kompletnie nie wiem jak to naprawić.

• Aive zmienił(a) tytuł na GTA SA się nie włącza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...