Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje skrypt na warpy dla graczy VIP

MasterixOber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuje skryptu (ewentualnie pluginu) na możliwość ustawiania warpów przez graczy vip. Nie chodzi mi o komende /warp ale o inną o podobnym działaniu np. /vipwarp  .

i np. /setvipwarp <nazwa>  (ustawia miejsce teleportu w miejscu gracza) ,  /delvipwarp <nazwa> (usuwa miejsce teleportu tego gracza który go stworzył) - Na te komendy muszą być permisje: setvip.warp ,  delvip.warp  .  Natomiast komenda /vipwarp <nazwa>  (teleportuje do miejsca ustawionego teleportu) i nie wymaga ona permisji. I jeszcze chciałbym aby permisja allvip.warp   dawała uprawnienie (dla rang administratorskich) pozwolenie na usunięcie vipwarpa stworzonego przez innego gracza.  

komenda /vipwarpy  - pokazywała by liste wszystkich vipwarpów.    Prosiłbym też o dodanie informacji przy wpisywaniu komend np.  Nie masz permisji do ustawiania vipwarpów, Teleportacja... , pomyślnie usunięto vipwarp.

Mam nadzieje że dobrze wyjaśniłem o co mi chodzi . Bede bardzo wdzięczny jeżeli ktoś by pomógł. 

Opublikowano

Warpy z pluginu essentials nie spełniają niektórych moich oczekiwań wymienionych wyżej, a pozatym nie chce aby warpy graczy mieszały się z warpami serwerowymi. 

• Marosking zmienił(a) tytuł na Potrzebuje skrypt na warpy dla graczy VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...