Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latanie kamerą cheat

BartK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuje do celów kreatywnych cheatu lub sposobu który pozwoli mi uwolnienie kamery od postaci. Widziałem że Kamera ma coś takiego w swoim modzie, ale po wpisaniu ip, pong i innych badziewi dalej nie uruchamia mi się na serwerze marinermt2. 

Odblokowywalem tez konsole w root ale nie chce się włączyć po ponownym spakowaniu i podmienieniu plików w celach schowania hudu.

Potrzebuje uwolnionej kamery (bym mogl nia latac swobodnie po mapie) oraz mozliwosc ukrywania hudu na obecnym serwerze marinermt2. Chce nagrać zarabista prezentacje gildii; mam zezwolenie od wlasciciela serwera na uzycie cheatu do celów filmowych. 

Czekam na odpowiedz w jakim hax'ie bede mial taka mozliwosc.

Pozdrawiam!

Opublikowano

zrob tak pobierz moda wrzuc i na gost modzie masz pare minut dopuuki cie nie zrespi 2 gracz cie nie widzi a ty ich tak

Opublikowano

Nie rozumiem.

Probowalem odpalic kamera mod ze strony metin2mod (kazda mozliwa wersje 2011, 2012, 2013) na kazdym z nich dodawalem serwer ( wpisywalem ip marinera, wpisalem pong) - ip uzyskalem z rozpakowaniu roota i w pliku serverinfo bylo wszystko co potrzebne, zas pong z uzyciem pliku pong i uruchomieniu gry ( wyskoczyl mi tekstowy z pongiem i hexpongiem). Niby wszystko bylo dobrze, to nadal nie moglem sie zalogowac na serwer.

Hud probowalem wylaczyc za pomocy konsoli, ktora notabene po zmianach w plikach rootu ( spakowaniu ich na nowo i podmienieniu) nie dzialala po wciskaniu ~ lub , 

Nie wiem w czym problem :(

Poza tym tu nie chodzi o to czy przy nagrywaniu bedzie mnie widac czy nie. Chce ta kamera latac zeby nagrywac sceny bardziej filmowo, ladne ujecia, perspektywy, przeloty nad bijacymi sie graczami, zblizenia, czaisz? Wlasnie takiego cheatu potrzebuje na obecnym serwerze MarinerMT2. 

Nie wiem czy wgl taki istnieje. Napisze w propozycjach, moze ktos napisze na szybko. 

Jak cos mozesz/mozecie podrzucic mi dzialajace cheaty z podobnymi mozliwosciami. 

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...