Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Data produkcji baterii Samsung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zwracam się do Państwa z pytaniem czy istnieje jakaś możliwość sprawdzenia daty produkcji baterii w telefonach Samsung ?

Mianowicie chodzi mi o baterię z Samsunga Galaxy Note 4, dokładnie ją oglądałem ale nie znalazłem nic poza modelem baterii oraz prawdopodobnie jej numerem seryjnym.

Zwracam się z takim zapytaniem ponieważ niedawno zakupiłem Note 4 i bateria niezbyt dobrze trzyma, obstawiam że może być już mocno zużyta i stara.

Z góry dziękuję za wszelkie sugestie z Państwa strony.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Data produkcji w większości wypadków podawana jest zaraz pod jej modelem oraz numerem seryjnym, tak jak na zamieszczonym zdjęciu, sprawdź uważnie czy nie ma.

samsung1.thumb.jpg.f5c2ecb0444b9ec0ebcbe0a5e2d0cc00.jpg

Opublikowano

To niestety nie dowiesz się jaka jest data produkcji, ponieważ przy bateriach z S/N jest inaczej niż z S/N w urządzenia gdzie datę można odczytać. Tutaj zostają jedynie przypuszczenia. Chyba że się mylę i ktoś inny zna jakiś genialny sposób na odczytywanie daty.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Może miałeś nieoryginalną baterię? W sensie podrobiona bateria :p

Pomogłem Ci?

Ty też możesz mi pomóc!

Daj Dzięki i też mi pomóż!

Nie pomagam na PW (ew. odpłatnie)

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...