Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się zagrać?

JJ4U™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, tak sobie rozkminiam ostatnio czy nie wrócić do lolka, opłaca się? Dużo zmieniło się od stycznia?

Chciałbym sobie pokręcić bekę na niskim elo, czy są jeszcze jakieś warte polecenia cheaty które w miarę spoko działają?

Projekt upadł.

Opublikowano
Przed chwilą, Sztel1 napisał:

Po co Ci czity na niskim elo tak spytam? xD

jak to się ma do pytania z tematu?

bo jestem pierdolonym bobem i potrzebuje czituw na niskim elo bo kolega z bIV sie ze mnje śmieje

Projekt upadł.

Opublikowano
17 minut temu, JJ4U™ napisał:

jak to się ma do pytania z tematu?

Odkryj ukrytą treść

bo jestem pierdolonym bobem i potrzebuje czituw na niskim elo bo kolega z bIV sie ze mnje śmieje

No rozumiem, tak myślałęm 

Opublikowano

GoElites umarło więc przerzutka na hanbota ja akurat mam bypass więc bany mnie omijają robiłem testy akurat na to 15 dni i mogę się wypowiedzieć :) ci którzy coś zaraz powiedzą to wam to powiem do póki riot nie dostanie binki wspomnę tu teraz o private platform nie public. Jeżeli nie ma binki do Private to mogą skoczyć co do Hanbota cały czas rozwija GoElites na początku też miało bugi ale wiadomo Sebby bóg skryptowania z resztą devów z L# starego zrobiło co mogło niestety riot widział w tym drugiego sharpa i doczepili się i musieli zamknąć.

Co na tą chwilę polecam ogólnie hanbot'a polecam ponieważ ma dobre predykcje evade trzeba ustawić pod siebie najlepiej jeżeli umiesz angielski zapytać się chłopaków z discord lub administratorów to ci doradzą. Co moge od siebie polecić moonwalker ( Orbwalker ) + Hex Varus = free elo działa jak na GE + mogę powiedzieć i ma szybsze reakcje za co odpowiada predykcja itd.

Co do reszty skryptow fajny jest internal lucian polecam oraz xerath i inne postacie od hex i moon'a i kornis'a wiadomo im więcej ludzi im więcej bugów zgłasza itd mają motywacje.
Wiadomo skrypt trzeba wyczuć i umieć na nim grać początkujący myśli ,że naciśnie spacje i mu giereczke zrobi samo to tak nie działa pamiętajcie skrypt wykonuje za was to co moglibyście robić sami jednak nie męczycie się i nie denerwujecie.

Opublikowano
Dnia 8.05.2018 o 19:21, NXGPL napisał:

Jesli masz chetowac to nie graj proste... nie potrzeba wiecej debili w grze

Fora Ci się chyba popieprzyły.

Projekt upadł.

Opublikowano
Dnia 8.05.2018 o 22:29, JJ4U™ napisał:

Fora Ci się chyba popieprzyły.

to już nie te czasy ziomek

jdkurwe.jpg

Opublikowano

"pokręcić beke na low elo" a pytasz o skrypty o jak rykłem XDDD W giereczce ciągle coś się zmienia, adc obecnie po kupieniu Rapid'a/IE/Statika robią 1v9 jeśli używają mózgu i no w sumie to tyle. Teraz nadchodzą zmiany strzelców, które trochę ich osłabią w early ale w late będą pokur*ieni. Obejrzyj sobie jutro MSI i zobacz jak wygląda obecnie meta/co się gra.

• Aive zmienił(a) tytuł na Opłaca się zagrać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...