Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWA SIEĆ - ZBIERAMY EKIPE

Informatyk.exe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Projekt z przyszłością - NIE DLA KASY!

Poszukuje osób do stworzenia sieci serwerów Counter-Strike 1.6/GO. Na chwilę obecną zbieramy ekipę oraz planujemy jak wszystko najlepiej przygotować. 

Na początku coś o mnie:

Mam na imię Grzegorz, 21 lat. Prowadziłem wcześniej swoje sieci do Counter-Strike 1.6 jednak nie ja byłem głównym właścicielem i gdy zamykano sieci nie mogłem nawet ich przejąć. 

Teraz posiadam kasę na postawienie sieci, potrzebuję jedynie osób kreatywnych, z pomysłami na rozwój i chęcią do działania. 

Cel sieci i wolne stanowiska: 

Sieć chce stworzyć głownie dla dobrej zabawy z innymi osobami, nie zamierzam na niej zarabiać. Jeśli będzie sama na siebie "zarabiać" to wystarczy.

Poszukuję osób na stanowiska:

- Współwłaściciel - 1 miejsce (Za dużo osób i powstają nieporozumienia, dlatego szukam tylko 1 osoby na to stanowisko.)

Jakie są moje wymagania: Wiek 18+ | Sprawny mikrofon i komunikator TS3 | STEAM (Nie musi na nim grać, różnie bywa z komputerami ale musi posiadać cs 1.6) | Pomysłowość | Wolny czas | Mile widziane doświadczenie w prowadzeniu sieci

- Administrator - 2 miejsca 

Osoba z doświadczeniem w prowadzeniu sieci, potrafiąca zarządzać innymi osobami, z dużą ilością wolnego czasu. Mająca "dobre gadne", potrafiąca przekonać innych do swoich racji. 

- Technik forum (silnik nie jest jeszcze określony)  oraz technik serwerów Counter-Strike 1.6 / TeamSpeak 3 ponieważ od tych zaczniemy. 

Tu oczywiście liczą się umiejętności i doświadczenie. 

- Grafik

Osoba znająca się doskonale na grafice, nie jakieś gotowe prace z neta. Wszystko własne od podstaw. 

DLA TECHNIKÓW ORAZ GRAFIKÓW PRZEWIDZIANE WYNAGRODZENIE W POSTACI USŁUG NA SERWERACH/FORUM LUB W INNEJ POSTACI (np:. PSC) 

Zapraszam chętnych do kontaktu i składania swoich kandydatur:

GG: 42489998

Steam: Qmasz

E-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...