Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem

jeżeli uruchomię jakąś funkcje w gui to wtedy przycisk wyłącz nie działa. Próbowałem poprzez zrobienie guzika Wyłącz i dodanie do niego funkcje exit ale nie działa da się to jakoś naprawić?

Opublikowano

hotkey zawsze zadziała , ale jak ma zle napisany kod nie ma mozliwości wyłączenia czy uzycia przycisków z gui juz normalnie, calośc jest blokowana

czarodziej nie jestem to nie widze gdzie blad

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to weśmy że bym dodał hotkeya ale żeby program wyglądał jakoś profesjonalnie można zrobić tak by nie dało się kliknąć X?tzn że jest tak jakby wciśnięty, zdaje mi się że to może byc w Guicreate w fladze? np @sw_show w buttonie

@edit

pobawiłem się w koda i znalazłem

, BitOR($WS_MINIMIZEBOX,$WS_CAPTION,$WS_POPUP,$WS_GROUP,$WS_BORDER,$WS_CLIPSIBLINGS))

Opublikowano

ja mam ten sam problem co pan @up i przed wykonywaniem jakiejkolwiek funkcji wszystko śmiga a w wykonywanej funkcji:

a) jak każe mu zmienić zmienną $walka = 0 (to samo co jest until pentla na końcu tylko =1) to nie zmienia i nadal pentluje

B) nie działa przycisk wyłączenia, hotkey napisany tak:

To jest ukryta treść, proszę

też nie (a przed użyciem tej pentli pentel to działa normalnie)

btw. szukam jakiegoś ogarniętego autoitera który pomógł by mi w pisaniu zaawansowanego bota (drobne poprawki w systemie ataku i takie błędy jak up, napisalem już jakieś 30-40% bota i zrobiłem gui)

@down

pierwsze to:

a nie

a 2. i tak nie działa

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...