Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Stronki Do Avatarów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema poszukuje stronek do przerubek avatarów znudziło mi się przerubki w programach jak masz to podaj.Ale głuwnie poszukuje do przerubek takich:

To jest zaledwie 1/4 avatarów tego jest pełno na gordo sys bo szukałem hacków ale ch.. nie podzielą się zemną stronka do przerubek ;/ i stwierdziłem że przeniosę się na polska storne bo mpc jest znaną polska storna o hackach nie licząc elitepvpers

Opublikowano

Nie leiej sobie sciagnac Photoshopa albo GIMPa? pare tutoriali na youtube obejrz sobie i zrobisz tez takie ;]

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Zakaz reklamowania na forum ;o

W google jest ok. 20 takich stron.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

zakaz jest reklamowania polskich stron o tej samej tematyce co mpc, jeśli za reklamę gordonsys, mpgh etc. miał być warn to dział CA by praktycznie nie istniał ...

tak jak mówią poucz się pracy w gimpie, albo PS i sam zrób, zyskujesz większą satysfakcje oraz oryginalność bo nikt nie ma takiego samego jak Ty, jak nie chce Ci się to poproś kogoś z działu FanArt

Opublikowano

no chłopacy, na prawdę mu pomagacie. zapewne teraz wam serdecznie podziękuje, spisaliście się na medal