Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i na temat, szukam czegoś darmowego co jest DD, UD, chodzi mi tylko żeby skrypt był darmowy i jakoś była na normalnym poziomie (gos odpada na starcie od razu mówię bo testowałem).

Opublikowano
20 godzin temu, polcio1324 napisał:

Krótko i na temat, szukam czegoś darmowego co jest DD, UD, chodzi mi tylko żeby skrypt był darmowy i jakoś była na normalnym poziomie (gos odpada na starcie od razu mówię bo testowałem).

Nie ma, to nie te czasy. Nie ma nic publicznie w każdym razie.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano
20 godzin temu, KastaKlamot napisał:

Nw my zrobiliśmy swojego bypassa i póki co działa :) ale jest private i nie pisać nawet na PW bo nikt nie dostanie.

Zrobiliście witaminkę do hanbota. Co komu po takiej witamince jak na hanbocie już po jednej grze można bana 9001 wyłapać ? Dosłownie zagrałem jedną grę i w końcowych statystykach pojawiła się informacja: "your account has been perma banned". Na drugim koncie zagrałem z kilka gier i do dziś bana nie ma -> więc program musi być pobugowany (core), raz jest undetected a raz może być od razu wyłapany i ban po jednej grze.

Uważajcie na oszustów, piszą o 8 prywatnych platformach a prawda jest taka że nie wymienią żadnej. Sami się gubią w swoich kłamstwach pisząc że poznam ich nazwy jedynie gdy prywatnie poznam koderów tych platform. Oczywiście oni poznali wszystkich prywatnie a jakże... Do tego mówią że sami są twórcami prywatnej platformy -> daj donate 1000$ na miesiąc i będziesz mieć dostęp, albo niektórzy są "tani" - na początku 600$ na 6 miesięcy (na początku musisz na 6 miesięcy dopiero później można na miesiąc za 150$) -> nie wiesz co to, nie wiesz jak to działa, nie wiesz jak to wygląda etc. -> no ale wyślij im donate (według prawa tych pieniędzy nigdy już nie odzyskasz -> to tylko od dobrej woli drugiej strony zależy czy je dostaniesz -> no pewnie raz oszukał a drugi raz okaże łaskę, najlepszy prawnik na świecie ci nie pomoże). Ludzie są głupi, wiem że niektórzy dają się na to nabierać .. Brak słów.

Takich osób na discordzie jest masa. Ludzie programują miesiącami a i tak nie mogą zrobić za dużo bo to ogromna praca 130,140+ postaci, masa wszystkiego - programowanie nie jest na pstryknięcie palcem. To żmudna i nudna praca -> nawet pieniądze nie dają motywacji do kodowania zwłaszcza masowego, pozytywne, opinie i recenzje tym bardziej. I oczywiście znaleźli się dobroduszni ludzie którzy są nadludźmi potrafiącymi 100x lepiej kodować niż publiczni koderzy. Co za nonsens, na głupotę ludzką nie ma mocnych i tak durnie wydadzą pieniądze na scam.

• Aive zmienił(a) tytuł na Darmowe skrypty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...