Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban fortnite.

MKIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma problem  ponieważ , gdy odpalam sobie tryb solo i lecę busem,wyskakuje to  wyrzuca mnie do menu.

Jak widziałem w poprzednich tematach ,że jest to ban na hwid czyli chyba na id płyty główniej i teraz właśnie można zmienić to id czy muszę kupować nową płytę główną (Czy komuś usuneło tego bana vpn po kupnie nowej płyty?)

Mam jeszcze taki starszy laptop na którym pobrałem fortnite, i tam działa normalnie (nie chce grać na laptopie  bo jest słaby.)

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, z tego co wyczytałem z poprzednich tematów ban jest po prostu na cały komputer. Czyli sam sobie w praktyce odpowiedziałeś na zadane pytanie. 

Tutaj jeden z użytkowników mpc z tematu "Jak ominąć bana za cheaty" napisał tak : 

Cytat

"Osobiście polecam wyciągnąć jedną kość RAM i odpalić grę na zmienionym IP :) 

Brzmi głupio ale nie trzeba nic przeinstalowywać, a sposób działa, sam jestem przykładem.

Jest tylko problem że spada wydajność i trzeba nową kość dokupić jeżeli chcemy grać na takich parametrach jak wcześniej."

i1sWQY0.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, TenStylowy napisał:

Cześć, z tego co wyczytałem z poprzednich tematów ban jest po prostu na cały komputer. Czyli sam sobie w praktyce odpowiedziałeś na zadane pytanie. 

Tutaj jeden z użytkowników mpc z tematu "Jak ominąć bana za cheaty" napisał tak : 

A spróbuje zobacze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...