Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

V.83 Cheats

pasikrowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję cheatów do prywatnych serwerów na ver. 83.

Przeszukałem google ale nic nie mogę znaleźć.

W przeciwieństwie do tego co myślicie serwerów na ver. 83 jest już dużo bo około 12.

Wszystkie cieszą się ogromną popularnością powyżej 200 graczy online oprócz może dwóch.

Jeżeli ktoś ma cheaty do ver. 83 proszę o podanie ich w tym temacie.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Widocznie coś źle szukałeś, zobacz zwykłe trainery pod wersję v83 Global MS, mi przynajmniej RodTrainer działa, oczywiście na DMG hack nie masz co liczyć, ale zawsze coś się znajdzie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem, że działa, mam jeszcze lepszą tabelę od tego twojego trainera ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jak bede cheatowal na destinyms dostane bana ?: D

i czy idzie tak cheatowac zeby go nie dostac?

i jak sie nazywa hack na to ze wszystkie monstery z mapy do ciebie ida i ze caly loot z mapy do ciebie?

Opublikowano

Jak bedziesz cheatował na destiny ms to jest baaaaardzo duze prawdopodobienstwo,ze dostaniesz bana. uzywaj hackow, których nie widac, typu mp regen hack itd.

Item Vac - sciagasz itemy z mapy

PVac - potwory w jednym miejscu

Jeśli się myle, proszę mnie poprawić. Nikt nie jest doskonały ^^

Opublikowano

Ojj, aktualnie nie znam, nie bawie się na razie na v83 tylko siedzie w v75 jeszcze :P

Jeśli tylko takiego będe posiadał to wrzucę na forum :)

Opublikowano

Ja mam Item Vac ale nie dam ;) Za to na DMS wyrwałem bana. Co do Vaca to możesz używać CSEAX Mouse Vaca bardzo dobry, ale najlepiej używaj w dungeonach bo na DMS o bana nie trudno.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@Up

IROKU Odkryłem juz te csxmouse vac :P dajesz zz vaca i te csx i jestes razem z mobami dmg hack i jazda :P

a do hackowania polecam local ms wbilem na beginnerze 67 XDD

dmg hack na 2000 i bana ne zlapalem ;o

a co to jest meso cap ? czy jakos tak ?

Opublikowano

Ja też grałem na Local MS aż mi nie wyskoczył ten problem :

http://yfrog.com/8331689757j

Pojawia sie po wpisaniu PIC... Czarny ekran i D/C @_@ Wie ktoś jak temu zaradzić? Próbowałem reinstall robić - nie pomogło. Mam to na każdym serwerze z v83 chyba... Wczoraj jeszcze grałem i nagle sie nie da -.-

A co do meso cap to nie wiem w ogóle co to jest, do czego to służy, i jak sie tego używa =dd

Opublikowano

Mesos Cap - możesz wyrzucać więcej niż maksymalne 50k mesos.

Co do LocalMS też tam haxowałem, niestety załapałem bana na bodajże 150+ levelu a wszystko przez to, że się GM zalogował i nakrył mnie w Skele Dungeonie.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Irokoshou niewiesz jak to jest jak dostaniesz bana to potem sie nieda wjebac na local ms. bo przy wpisywaniu picu odrazu d/c sie dostaje niewiesz jak tego bana obejsc?: > pisalem na forum bo myslalem ze to odemnie cos. a to oni napisali ze mam wiecej nie haxowac i mam bana. niewiem jak go obejsc?: >

Opublikowano

Jedyny sposób to prawdopodobnie zmiana IP, albo zmiana adresu MAC, ale to już wyższa szkoła jazdy.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Google nie boli na serio nie chce mi się teraz szukać. Wpisz MAC Adress change guide, albo coś w tym stylu.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@Up

Iroku probowalismy juz z tym macem jak dostaniesz bana np na dms to niewiadomo na co..

Zmienisz all a i tak nie wejdziesz... : /

Opublikowano

No właśnie... próbowaliśmy oboje... użyliśmy jakiegoś tam programu(nie pamietam nazwy), zmienilo nam adres MAC ale nadal nie da sie wbic na serwery =// Jakiś inny pomysł?

Pomocnik
Opublikowano

Znajdz program cos o nazwie w stylu hide mac adress uzywalem go bo tez bana wylapalem i z tym programem wszedzie wbijalem :P jak znajde go na kompie to wrzuce go tutaj.

Znalazlem ;d http://www29.zippyshare.com/v/93486964/file.html

Zadnych skanow nie daje bo wrzucam to na potrzeby innych a nie po to zeby tu ludzi opie##alac ;d

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Dzięki za chęci, ale nie pomogło =// A może coś źle robię? Szczerze w to wątpie bo czytałem nawet instrukcje programu i robiłem wszystko wg. niej i nawet to nie pomogło @_@ Ma ktoś jeszcze jakis inny pomysł?

@ O!!! Działa! Nie zauwazylem opcji advanced xD! Jeszcze raz wielkie dzięki!!!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...