Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer bez IS

Zubek1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnimi czasami przeglądam prezentacje serwerów i mam cały czas nadzieję, że wystartuje jakiś serwer który nie jest ctrl+c ctrl+v pod zarobek przeważnie.

Więc jedno pytanie do was, gralibyście na czystym serwerze + jakieś dodatki lekkie typu medium bez IS ? 

Kasy mi nie brakuje więc nie jest to problemem postawić jakiś serwer bez IS.

Brakuje serwerów aktualnie które by oferowały coś normalnego, przeważnie to jakieś dzieci persergi które stawiają pod kase by kupić sobie paczke durexow aby se potem zwalić.

Opublikowano

Tu już nie chodzi nawet o ItemShop czy jego brak.

Ludzie nie chcą takich serwerów na dłuższą metę. Tysiące osób chcą, setki pamiętają, a dziesiątki wchodzą. Po miesiącu takie serwery zdychają i często nawet nie przez administrację, tylko przez nudę i brak aktualizacji. Bo jak można aktualizować serwer, który w zamyśle ma być czymś "czystym"?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Tak jak ostatnio pisałem, że Polacy wyczaili, że Privy są dobrą maszynką do nabijania kabzy. Startujesz priva gdzie gracze ładują kasę na start, potem dajesz dużą aktualizację z bugiem, następnie banujesz 3/4 serwera za bug using a w końcowym etapie go zamykasz i przepraszasz (wedle uznania), że nie wszystko poszło tak jak chciałeś bla bla bla, zmieniasz nick i stawiasz kolejny. I jak to ma normalnie funkcjonować? Bez ISa to Hamachi dla wąskiej grupy znajomych.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czekam dlugo na taki serwer. jedyny od dawna bez is to escoria.eu ale malo ludzi i ostry hardzik.   fajnie jakbys cos  bez is dla zabawy z czestymi eventami postawil. jakis hard/med.  pliki jakies concordii to cos fajnego :))))

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja stawiam serwer bez IS, ale on powstanie za 2-3lata, ponieważ chcę jak najbardziej umilić wam rozgrywkę :) SMy na moim serwerze będą istnieć na moim serwerze, ale nie będzie można ich kupić tylko będzie się otrzymywało za misje i dropiło na eventach ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...