Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wowfreakz i transfery

Sav

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Jeżeli ktoś chce pograć na legionie ale nie na globie to zachęcam pograć na https://www.wow-freakz.com 

Piszę to dlatego, że otworzyli transfery. Musisz mieć max lvl na serwerze z którego transferujesz (vanila-legion)  

Jeżeli kogoś to ciekawi, zamierzam zacząć w hordzie i spojrzeć jak nasi Rosjanie radzą sobie z legionem :>

giphy.gif

Specjalista
Opublikowano

Wbiłem dziś 110 i questy działają, prawdą jest jednak, że trochę inaczej niż było na retailu. Raidy z tego co wiem od gildii również działają i to nawet dobrze. Także swoją wypowiedź wsadź sobie.

giphy.gif

Opublikowano

Questy działają? Kurwicy można dostać próbując robić questy. Nie wiem które questy robiłeś chyba te do 60 lvla, bo legionowe są po prostu do dupy i szkoda czasu i nerwów. O raidach nawet się nie wypowiem. Pvp? Wszyscy dobrze wiemy jak działają prywaty, które działają na najnowszym dodatku, więc raczej Ty wsadź sobie, bo wprowadzasz ludzi w błąd.

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Wprowadzam w błąd? Robiłem questy legionowe 2 tygodnie temu, Azsuna cały story line zrobiony w 80% tak jak na retailu. Więc Ty sobie wsadź tak jak mówiłem. Jak jest na obecną chwilę? Nie wiem, już tam nie gram, od dnia założenia tematu melanżowałem aż do wczoraj i byłem nie obecny.

giphy.gif

Opublikowano

Co do serwera to bizo97 ma rację. Bardzo przyjemnie można sobie pograć. Questy działają, oczywiście nie każdy ale większość działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...