Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OC, Przegląd i Rejestracja

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy do OC, rejestracji pojazdu, i też wykonania przeglądu, jest potrzebne prawko? Pytają się o prawko, żeby pokazać np przy rejestracji albo oc? Czy dowód sam wystarczy? 

Opublikowano

Do przeglądu raczej nie potrzebujesz ale przy rejestracji mogą Cię nie przyjąć albo mogą taka stawkę wyliczyć że za głowę się złapiesz :D (przy rejestracji się pytają jak długo masz prawo jazdy) 

34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

Opublikowano

Możesz mieć swój samochód nie mając prawa jazdy, zarejestrujesz go, przegląd przejdzie i nabędziesz OC, nie wiem jak tu jest z cenami. O ile przegląd i rejestracja na pewno się nie zmieni cenowo to co do OC nie mam pojęcia. Być może każą Ci zapłacić więcej. Idź do multiagencji, tam Ci wyliczą najtaniej, bo mają możliowość porównania wielu ofert 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Do rejestracji i przegladu nie jest potrzebne prawko, do rejestracji podajesz kto jest wlascicielem i to tyle, osoba ta nie musi miec prawa jazdy, przeglad jedynie musisz miec dowod. Przy OC to ile masz prawko akurat ma spore znaczenie (w cenie)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...