Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Prefix

pawmoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Bardzo bym prosił was o pomoc. Mianowicie chciałbym grac w metina na prywatnych serwerach lecz nic mi nie wychodzi. Sciągnołem metina z 2008r, wkleiłem spolszczenie prywatnego serwera( nie chamachi) działającego w 100%, włączam przez spolszczenie, loguje się i: błąd połączenia z serwerem;/;/. Nie wiem co robic. Zrobilem tak jak jest na tej stronie : http://www.mpcforum....in2-2008-patch/ i nic. Loguje sie i pisze: Zostaniesz połączony z serwerem, i jest tak cały czas. Bardzo Proszę o Pomoc gdzyz nie wiem co już robić;( Jest to mój 1 post wiec wrazie jakies problemów piszcie bo jeszcze nie wiem co i jak;] Dodam jeszcze ze gralem na privach ale niechcaco usunolem metina i teraz tak sie dzieje. I jeszcze nie wiem czy dobrze zrobilem prefixa;] Wczoraj sie zalogowalem na serwa, gralem pol godziny i nagle mnie wywalilo po czym znowu bylo blad polaczenia z serwerem i tak caly czas.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...