Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tera NA czy EU gdzie grać

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nigdy nie grałem w tą grę, ale zauważyłem nazwę tematu. To chyba raczej oczywiste, że najlepiej grać na EU. Grając na NA zawsze będziesz mieć o wiele większy ping. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 30.04.2018 o 14:34, buszo napisał:

Nigdy nie grałem w tą grę, ale zauważyłem nazwę tematu. To chyba raczej oczywiste, że najlepiej grać na EU. Grając na NA zawsze będziesz mieć o wiele większy ping. 

Jak napisałeś, nie grałeś to się nie powinieneś wypowiadać. Jako gracz, który gra na EU oraz NA to stwierdzam, że ping jest ten sam nie ma opóźnień. Aczkolwiek rzucę Ci obraz na grę:

NA:

- Lepszy drop, więcej graczy, niski ping, nie jest tak pay to win jak EU, liczne eventy, ludzie grają wieczorem/w nocy.

EU:

- Większa ilość rodaków, ograniczenia czasowe na dungi, za drogi item shop, niższe ceny na aukcjach, więcej skinów na aukcji.

Warto dodać, iż po założeniu konta kliknij sobie w wyborze postaci BuddyUp i tam wybierz swoją postać i wpisz kod Buddy, masz tego na necie pełno, ułatwi Ci to rozgrywkę szybszy exp itd ;)

Opublikowano

Nie grałem, więc się nie powinienem wypowiadać? W sprawie pingu, a co to ma wspólnego z grą? To jest raczej logiczne i nie trzeba grać w tą grę, aby wiedzieć, że połączenie z serwerami, które znajdują się w ameryce zawsze będzie miało większe opóźnienia niż połączenie z tymi w europie, więc nie pieprz głupot, że ping jest ten sam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...