Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz kogos do współpracy? Sprawdź tu!

Gość Majoreq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam na imię Tomek, prawie-pełnoletni mieszkaniec Warszawy, który gra w minecrafta od kiedy tylko nauczył się mówić. Jestem człowiekiem ułożonym, moim konikiem są przedmioty ścisłe, więc najwygodniej by mi było to wszystko wypunktować. :)

Co mogę robić

-Programować, znam bardzo dobrze język JavaScript oraz C# i Javę w sposób umożliwiający pisanie prostych i średnio-zaawansowanych pluginów.

-Zajmować się serwerem, umiem dbać o porządek i zarządzać ludźmi, coś jak CEO. Do tego warto dodać, ze jestem dyspozycyjny przez znacząca większość dnia (dni robocze 15-24 i 1-2 godziny rano) i mogę sprawować opiekę techniczną nad serwerem, można powiedzieć ze latać od pożaru do pożaru.

-Modyfikować i dostosowywać pluginy, czy skrypty.

-Zajmować się fanpagem serwera, reklamy, posty przekłuwające uwagę itd.

-Tworzyć grafiki, nawet te bardzo skomplikowane, gorzej radzę sobie z montażem i rysowaniem, ale bannery, czy nawet brandingi dam radę bez problemu zrobić.

Oczekuję

-Wynagrodzenia pieniężnego (nie mówię tu o dużych pieniądzach, ale adekwatnych do mojej pracy i stanowiska)

-Ekipy która nie składa sie z dzieciaków

-Dobrego pomysłu i serwera, który się nie rozpadnie po 3 miesiącach.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam tutaj:

GG: 65384537

Discord: Zarax.#9297

Pozdrawiam serdecznie :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...