Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Z Ca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko wbijam do gry okno logowania wpisuje passy iwgl naciskam login i w tej chwili pisze że łączy mi się z serwerem ale to trwa wieki CA się zawiesza żaden skrót klawiszowy nie działa i nie mogę z tego wyjść pozostaje mi tylko reset ale mnie to tak wkur*** że mnie krew zalewa. Można jakoś temu zaradzić czy to może ma tak być albo to jakiś lag i tylko reset pomoże...

Opublikowano

grasz z cheatami czy bez ?

może zainstaluj nowe sterowniki.

Opublikowano

@up

Jak wchodzę bez cheata to się tak robi i z cheatem to nic nie zmienia. Moja karta to Ati Radeon 9200 mam do niej najnowsze sterowniki. Słabe łącze odpada.

Opublikowano

już w jakimś temacie pisałem... Zgodność z systemem win. 98 ustaw albo zaloguj się na jakimś innym koncie

Opublikowano

już w jakimś temacie pisałem... Zgodność z systemem win. 98 ustaw albo zaloguj się na jakimś innym koncie

No reinstalowalem i to samo ustawiłem zgodność z systemem win. 98 to samo. Zaloguje się na innym koncie.

@EDIT

Zalogowałem się na innym koncie i jak zacząłem się łączyć tak jak przy logowaniu nastempuj lag i gra się zacina.

Opublikowano

??

Odświeżenie można zrobić minimalnie po 24 godzinach od ostatniego posta.

Popróbuj z różnymi zgodnościami, kumplowi pomogło z win 95.

Ostatecznie reinstall windowsa

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

??Odświeżenie można zrobić minimalnie po 24 godzinach od ostatniego posta.Popróbuj z różnymi zgodnościami, kumplowi pomogło z win 95.Ostatecznie reinstall windowsa

Ok przepraszam ale pomyliły mi się regulaminy forów... :D zaraz wypróbuje tą zgodność z w95.

Teraz mam taki problem. asdasdasdsadasdasjph.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...