Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon do 450zł używany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaka używka do 450zł, wymagania

ekran 5.2-.5.7

rozdzielczość minimum full hd

2-3gb

bateria minimum 2800

Telefon ma służyć w 80% do oglądania filmów i słychania muzyki

myślałem nad :

huawei p9 lite

lenovo k6 note

samsung j7

samsung note 3

lg q6

xperia z3

lg g4

lg v10

honor 7 

motorola moto x style

jak myślicie, którys z tych dobry wybór będzie, czy znajdzie się coś lepszego?

Interesują mnie tylko używane, z nowych nic ciekawego nie kupie za taka kase :0

Opublikowano

Z wyzej wymienionych to G4 z Notem 3 goruje, jednak te telefony mialy swoje problemy, zwlaszcza G4, jesli masz taki budzet polecilbym Ci od siebie (tak to moja aukcja) http://allegro.pl/huawei-p10-lite-3-32-niebieski-100-sprawny-i7297814909.html moze z wymiana tego wszystkiego wyjdzie z 50zl wiecej niz budzet, ale masz od razu sprawny telefon i nie musisz tego szybko robic, bo uzywac tak mozna bez problemu (kwestia dnia na przyzwyczajenie), a telefon bije na leb takie mlotki jak j7 czy k6 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Witam,

Z listy podanej przez Ciebie najlepszym smartfonem będzie Xperia Z3 lub Honor 7, ale jak tak patrzę na pewnym portalu aukcyjnym to są również inne fajne urządzenia, warto mieć przynajmniej te 3 GB ram.

I tak np. widzę Huawei P8 za 400 zł, Motorola Moto X Style, również mocne urządzenie, jest kilka ofert

Opublikowano
5 minut temu, Oski0202 napisał:

Z wyzej wymienionych to G4 z Notem 3 goruje, jednak te telefony mialy swoje problemy, zwlaszcza G4, jesli masz taki budzet polecilbym Ci od siebie (tak to moja aukcja) http://allegro.pl/huawei-p10-lite-3-32-niebieski-100-sprawny-i7297814909.html moze z wymiana tego wszystkiego wyjdzie z 50zl wiecej niz budzet, ale masz od razu sprawny telefon i nie musisz tego szybko robic, bo uzywac tak mozna bez problemu (kwestia dnia na przyzwyczajenie), a telefon bije na leb takie mlotki jak j7 czy k6 

No wymiana wyjdzie z 200zł tego raczej, jak patrze na necie

1 minutę temu, Mario1990 napisał:

Witam,

Z listy podanej przez Ciebie najlepszym smartfonem będzie Xperia Z3 lub Honor 7, ale jak tak patrzę na pewnym portalu aukcyjnym to są również inne fajne urządzenia, warto mieć przynajmniej te 3 GB ram.

I tak np. widzę Huawei P8 za 400 zł, Motorola Moto X Style, również mocne urządzenie, jest kilka ofert

No właśnie nad motorolą x style się tez zastanawiałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...