Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginami.

eXittt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym aby jakaś osoba napisała mi jak wgrać plugin na rs'y + muzykę(mam już przygotowane 10sekundowe materiały). Oraz w pluginie https://amxx.pl/topic/135891-advertisements-06-tag-you/ nie działają mi kolorki. Chciałbym też aby ktoś pomógł mi wgrać vipa + losowego vipa na początku meczu ! Potrzębuję też aby ktoś pomogł mi wgrać plugin na skiny/kosy(mam tokeny wykupione).

Opublikowano

Nie pomagałem Ci wgrać RSów na serwer już? :P RSy: SourceMod Abner Round End Sound

Co do ogłoszeń, nie wiem skąd masz taki plugin ale powinieneś wgrać ten: [ANY] ServerAdvertisement3 - MultiLang | *UPDATED 19.7.2017* | *VERSION 3.1.3

VIP, aktualnie najlepszy darmowy by Hanys: [CS:GO] VIP v1.3 by Hanys (przeczytaj konfigurację pluginu to ogarniesz jak zainstalować i skonfigurować).

Losowy VIP (losuje raz na mapę lub dopóki gość nie wyjdzie z serwera): Losowy VIP by Hanys (przeczytaj instalację to ogarniesz na łatwości).

Tokeny, kupiłeś tokeny pewnie na csgotokens.com, pobierasz plugin z ich strony i postępujesz zgodnie z instrukcją na stronie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=298770

1. Pobierasz PTaH oraz ostatnią wersję pluginu.

2. Tworzysz baze mysql, na stronie od serwa.

3. Wrzucasz PTaH na ftp serwer'a

4. Edytujesz

csgo/addons/sourcemod/configs/core.cfg  --> "FollowCSGOServerGuidelines" "yes" na "no"

cfg/sourcemod/weapons.cfg  --> i w sm_weapons_db_connection "nazwa bazy czyli np: 12345_x"

addons/sourcemod/configs/databases.cfg --> Oczywiście zmieniasz na swoje

"weapons"
   {
   "driver"            "mysql"
        "host"                "sql.x.pl"
        "database"            "12345_x"
        "user"                "12345"
        "pass"                "haslo do bazy"
        //"timeout"            "0"
        //"port"            "0"
        }
   {

5.  Wrzucasz wszystko na ftp i restartujesz serwer i cieszysz się skinami na serwerze. !ws

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...