Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem na blokowanie aury

NeXon720

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki porblem otóż kiedy wkladam plugin na antykillaure (polegajacy na tym ze boty respia sie co kilka sekund obok ciebie i jak uderzysz kilka to konsola cie automatycznie banuje za killaure) to konsola zaczyna mi spamic takim czyms:

[22:28:27 WARN]: Exception in thread "Craft Scheduler Thread - 93"
[22:28:27 WARN]: org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin st-xwh_AntiCheat v1.0 generated an exception while executing task 408
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:56)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)
Caused by: FieldAccessException: No field with type com.mojang.authlib.GameProfile exists in class PacketPlayOutNamedEntitySpawn.
at com.comphenix.protocol.reflect.StructureModifier.readInternal(StructureModifier.java:219)
at com.comphenix.protocol.reflect.StructureModifier.read(StructureModifier.java:198)
at pl.majster.utils.WrapperPlayServerNamedEntitySpawn.getProfile(WrapperPlayServerNamedEntitySpawn.java:80)
at pl.majster.utils.WrapperPlayServerNamedEntitySpawn.getPlayerName(WrapperPlayServerNamedEntitySpawn.java:59)
at pl.majster.utils.WrapperPlayServerNamedEntitySpawn.setPlayerUUID(WrapperPlayServerNamedEntitySpawn.java:76)
at pl.majster.antycheat.killaura.AuraUtils.getSpawnPacket(AuraUtils.java:36)
at pl.majster.antycheat.checkers.AuraChecker.start(AuraChecker.java:50)
at pl.majster.antycheat.checkers.AuraChecker.<init>(AuraChecker.java:41)
at pl.majster.antycheat.managers.AuraManager.create(AuraManager.java:16)
at pl.majster.antycheat.listeners.onDamage$1.run(onDamage.java:19)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)
... 3 more

Jezeli ktos wie o co moze chodzic i jak to rozwiazac to proszę o napisanie tego
  • Marosking zmienił(a) tytuł na Problem z pluginem na blokowanie aury
Opublikowano
Caused by: FieldAccessException: No field with type com.mojang.authlib.GameProfile exists in class PacketPlayOutNamedEntitySpawn.

W silniku nie ma takiej klasy, więc prawdopodobnie używasz niekompatybilnej wersji pluginu z silnikiem.

Opublikowano
1 hour ago, MAROSKiNG said:

W silniku nie ma takiej klasy, więc prawdopodobnie używasz niekompatybilnej wersji pluginu z silnikiem.

Myślisz, że reinstal silnika spigot na bukkita dal by rade?

Opublikowano
Przed chwilą, NeXon720 napisał:

Myślisz, że reinstal silnika spigot na bukkita dal by rade?

Raczej nie, spigot jest bardziej zoptymalizowana itp. Dobierz po prosty odpowiednią wersję pluginu do wersji silnika. np. plugin na 1.12 to dobierz spigota z wersją 1.12 ;)

Opublikowano
15 minutes ago, MAROSKiNG said:

Raczej nie, spigot jest bardziej zoptymalizowana itp. Dobierz po prosty odpowiednią wersję pluginu do wersji silnika. np. plugin na 1.12 to dobierz spigota z wersją 1.12 ;)

Dzieki, sprobuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...