Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2BoB czy warto

Kiriku.

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jako wielokrotny inkasent banów powiem tak... Jeżeli chcesz sobie wyexpić 75 lvl- opłaca się. Wyexpisz w kilka dni, przestaniesz bocić wczytasz skille i kontynuujesz bez. Zresztą jak sam pewnie dobrze zauważyłeś pełno botów biega 50-60 lvli i nikt jakoś się tym zbytnio nie przejmuje.

Większe prawdopodobieństwo bana zauważyłem jednak na lvlach około 80. Wtedy trzeba się już niestety bardziej pilnować.

Opublikowano
35 minut temu, Zioberko13 napisał:

pełno botów biega 50-60 lvli i nikt jakoś się tym zbytnio nie przejmuje.

Zioberko co ty gadasz? Nikt się nie przejmuję? 

Kiriku jak myślisz o dłuższej grze to nie warto, bo potem zaabooooli

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Co w kwesti odpowiedzi..

Zamieściłbym zdjęcie sprzed kilku dni, gdzie facet na FB w grupie dotyczącej metina wstawił screen boba ustawionego na  około 15 botów 57-60 lvli ale nie mogę teraz bo jestem w pracy a fb zablokowane :D.  Nie chodziło mi o to oczywiście, że innych graczy to nie dotyka i trudniej im znaleźć spoty albo sprzedać choćby ulepki-moim zdaniem boty nakręcają handel na serwerze. Widząc 10 botów obok siebie raczej się przebiega dalej bo co  można na to poradzić? Gracz traci czas na bicie bota a obok niego biegnie kolejny tego samego gracza bo oczywiście nikt nie opłaca boba żeby bocić na jednym koncie :D

Bardziej celowałem w to, że mimo tego, że bot istnieje już bardzo długi okres czasu i podjęto wiele kroków w temacie banowania i wykrywania takich osób to i tak nadal opłaca się go używać i dostać bana na takie konto po miesiącu, gdzie wbicie 60 lvla na bocie to 2-3 dni :). Nie jestem też przeciwnikiem takiego oprogramowania,bo istnieje ono w każdej grze i jeżeli ktoś nie ma czasu na żmudne dropienie (np na tasmanii gdzie botów jest więcej niż graczy i znalezienie metka w m2 bez cheatów jest bardzo ciężkie) to można zapuścić dropka i iść grać na głównej postaci normalnie :). Sam zysk.

Ja tworząc 15 lvle w m1 i 30 w m2 raczej nie przejmuje się banem bo i tak zarobie  na tym a utworzyć kolejnego to kwestia chwilki. Ale tak jak przedmówca i we wcześniejszym poście twierdzę, że szkoda dostać bana na główne konto jeżeli jest powyżej 75 lvla z konkretniejszym już eq i skillami :). Oczywiście każdy ma swoje zdanie i swój wybór podejmie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dla jasnosci,osoby ktore dostały bana na jedno konto dostają na pozostałe po ip ;).Chyba,ze korzystacie z innych Ip na kazdym cliencie,to mozecie spac spokojnie

/niereg. sygna

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano
Dnia 22.05.2018 o 21:10, alelaska napisał:

dla jasnosci,osoby ktore dostały bana na jedno konto dostają na pozostałe po ip ;).Chyba,ze korzystacie z innych Ip na kazdym cliencie,to mozecie spac spokojnie

Mylisz sie, na PLu NIGDY nie banowano graczy po ip. Bany są za ten sam mail lub za powiązanie z handlem czyli przekladanie itemow z bota na inna postac z tym samym ip. Jesli nie handlujesz z botem to mozesz grac na tym samym ip.

YebacBiede  B)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 6.06.2018 o 03:00, PGT napisał:

Mylisz sie, na PLu NIGDY nie banowano graczy po ip. Bany są za ten sam mail lub za powiązanie z handlem czyli przekladanie itemow z bota na inna postac z tym samym ip. Jesli nie handlujesz z botem to mozesz grac na tym samym ip.

a myslalem wlasnie ,ze po ip bo zbanowali wszystkie boty,a nie pamietalem czy z nimi handlowalem i kiedys banowali na 2 tyg,to czemu teraz banują na stałe ?.Skoro mozesz handlowac z graczem cos ci sprzeda da i twoje głowne konto przez kogos idzie  w piach.Dlaczego nie sprawdza IP tylko od razu ban za handel z czyims botem,aaa bo maja takie procedury i regulamin.Dlatego nie warto grac na PLu i najlepiej handlowac przez toboł.

/niereg. sygna

Opublikowano

Potwierdzam, zawsze banują po trade'ach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...