Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban kick HWID - jak zdjąć?

wizard1303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM serdecznie wszystkich , wiem ze temat byl porszuany ale nic nie dalo efektowanego rozwiazania na ten problem .

oto gralem sobie pare dni w royal wkoncu postanowilem sciaganac jakiegos haxa co doddaje do dll dojze ze nie dzialal to jeszcze pod wieczor wylapalem usuniecie konta + wlasnie ten problem znany " wyrzucono sie z meczu z powodu uzywania vpn za cheaty itd.. ." 

powiem tak prosze nie pisac banalow bo wypisze liste co probowalem a sporo tego bylo i nic nie przynioslo efektow 

1. Reinstalacja epic game calego fortnite lacznie z regeditem 

2. Zmiana kont z fortnite (z robilem 12 i nic ) 

3. Przywrocenie resetowanie windowsa 10 to ust fabrycznych , wraz z usunieciem calego dysku c i innych partycji 

4. Zmiana mac adres karty sieciowej 

5. Zmiana ip 

6. zmiana nazwy pc oraz dysku twarego 

7. zmiana id hard ware w regedit 

8. Calkowite zaintalowanie windows 10 od nowa z formatem 

wiec wszystko co chyba jest w necie na temat porady usuniecia bana nie dziala , a dziwne bo nie dsotalem bana tylko delete account od tej pory minelo prawie 6 dni i juz nie mam sily , probowalem sicagac rozne programy na zmiane sprzetu nic to nie daje wiec wydaje mi sie ze to na machine id jest ban , jkezeli ktos by pomogl oferuje wynagrodzenie pienięzne jestem skory zaplacic za pomoc w usunieciu problemu , lub czekam na pomoc , z gory dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

Zostaje Ci raczej wymiana płyty główniej, tak jak piszą chłopaki w poprzednich tematach. 

Skoro zachciało się cheatować i się chce nadal grać to swoją cenę trzeba zapłacić, nie chcesz bana - nie cheatuj. 

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Da sie zmienic iD , jest do tego program ,,VolumeID" . Duzo osob zle tego uzywa i mowi ze nie dziala przez to jest duzo dis likeów pod filmami i tutorialami.

Dam ci tu instrukcje:

1.Plik eula(textowy) i plik VolumeID przenies do folderu system32

2.Odpal CMD za pomoca administratora

3.Wpisz komende  ,,C:"   (KLIKNIJ ENTER)

4.Wpisz komende Volumeid.exe C: xxxx-axxx   (zamiast ,,X" daj liczby losowe ktora zmienia ci hwid , a literke ,,a" nie zmieniaj lub daj jakas inna)

5.Wszystko gotowe , wystarczy po tym nacisnac enter wyłaczyc cmd , reset kompa , i w REJESTRZE usunac wszystkie foldery epic games , unreal engine , i w systemie wszystkie foldery:Easy anti cheat

Epic games ale w ,,Program Files,, potem znowu Epic Games ale w Program Files x 86) , od nowa instaluj fortnite i nowe konto :)

Opublikowano
17 godzin temu, biomek1235 napisał:

Da sie zmienic iD , jest do tego program ,,VolumeID" . Duzo osob zle tego uzywa i mowi ze nie dziala przez to jest duzo dis likeów pod filmami i tutorialami.

Dam ci tu instrukcje:

1.Plik eula(textowy) i plik VolumeID przenies do folderu system32

2.Odpal CMD za pomoca administratora

3.Wpisz komende  ,,C:"   (KLIKNIJ ENTER)

4.Wpisz komende Volumeid.exe C: xxxx-axxx   (zamiast ,,X" daj liczby losowe ktora zmienia ci hwid , a literke ,,a" nie zmieniaj lub daj jakas inna)

5.Wszystko gotowe , wystarczy po tym nacisnac enter wyłaczyc cmd , reset kompa , i w REJESTRZE usunac wszystkie foldery epic games , unreal engine , i w systemie wszystkie foldery:Easy anti cheat

Epic games ale w ,,Program Files,, potem znowu Epic Games ale w Program Files x 86) , od nowa instaluj fortnite i nowe konto :)

ok dziekuje ci bardzo sproboje t o ogarnac , a powiedz mi jakas masz pewnosc ze to zadziała ?/ u cb dziala czy skad wiesz o efektach tego 

a inne to czytalem gdzies ze wystarcczy zmienic jeden kompotent w laptopie i cale id kompa glowne zmiania , moze zminic dysk i pomoze ale nie wiem . Bo par edni temu na innej partycji zaintalowalem wogole inny windows 7 a mam 10 ogl . i tez wyrzuca wiec problem tkwi bardzo gleboko gdzies w id seria lapka nwm sam ale wyglada na powazny ban , ja nie wiem co jeszcze moge sprobowac oprucz twojego spoboa sporboje i dam znac kolego ;d 

• Aive zmienił(a) tytuł na Ban kick HWID - jak zdjąć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...