Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error przy włączaniu CS'a

Respire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu zaznaczę, że CS 1.6 nie był kupiony na steam, lecz pobrany z paru stron internetowych. Przy włączaniu gry wyskakuje mi komunikat "could not load filesystem.dll" - czy coś w tym stylu, robiłem reinstall 4 razy, instalowałem z innych stron i kompletnie nic nie pomogło. Wie ktoś może jak temu zaradzić? 

Opublikowano

Spróbuj może tak jak jest tutaj napisane. 

Cytat

Wyłączamy Steama(jeśli mamy włączonego). Wchodzimy w Mój Komputer i wciskamy Ctrl + F. Po chwili włącza nam się "szukajka" wpisujemy tam steam.dll. Wszystkie wykryte pliki o nazwie Steam.dll SteamUI.dll i FileSystem_Steam.dll kasujemy. Wyłączamy Steama(jeśli mamy włączonego). Wchodzimy w Mój Komputer i wciskamy Ctrl + F. Po chwili włącza nam się "szukajka" wpisujemy tam steam.dll. Wszystkie wykryte pliki o nazwie Steam.dll SteamUI.dll i FileSystem_Steam.dll kasujemy. Ponownie wchodzimy na Steama i jeśli dobrze zrobiliśmy to powinna być aktualizacja. Po zaktualizowaniu włączamy grę (w naszym przypadku Counter Strike) powinno wszystko śmigać.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, azakv napisał:

@TenStylowy Przecież @Respire. pisał że nie ma steama i pobrał cs z stron. Co do problemu to pobierz ten plik http://originaldll.com/file/filesystem.dll/34048.html a następnie wrzuć do folderu z cs'em i do folderu cstrike. Napisz jeśli się udało.

Przepraszam mój błąd, nie doczytałem uważnie.  o.O

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...