Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do nauki last hitów na midzie

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam mainować mida z supporta i no taka sytuacja chce sie nauczyć farmić w sensie lasthitować i jakiego champa polecicie do nauki lasthitowania

Opublikowano

No nie wiem, wejdź na piaskownicę i sprawdź czym Ci się najlepiej gra przecież do czegoś została ona stworzona. To tak jakbyś zapytał jakie kupić buty bo masz trochę hajsu i nie wiesz czy kicksy czy croksy. 

ezgif-com-effects.gif

• Creative zmienił(a) tytuł na [Champ] Do nauki last hitów na midzie
Opublikowano

Z AP midlanerów to chyba najlepiej last hituje się Orianną ze względu na pasywkę, natomiast AD mid to Zed, ale teraz pytanie czy ogarniesz tego champa skoro mainowałeś wcześniej suppa :v

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
4 godziny temu, Sneakysu napisał:

Z AP midlanerów to chyba najlepiej last hituje się Orianną ze względu na pasywkę, natomiast AD mid to Zed, ale teraz pytanie czy ogarniesz tego champa skoro mainowałeś wcześniej suppa :v

Wszystko da się ogarnąć jeśli tylko się chce ;) Kiedy jeszcze grałem "zawodowo" w ligę to grałem praktycznie wszystkim co mi podeszło i czym trzeba było grać. 

ezgif-com-effects.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli chce się nauczyć last hittować, musi wziąć postać którą trudno się last hituje, a będzie umiał wszystkim :D, polecam do tego anivie na przykład, do 6 poziomu jest trudno last hittować, no później masz R więc też jest ciekawie, a postać jest super ciekawa, mechanika z ścianą(możesz nią wpychać ludzi np. w twoje q jak ogarniesz) no i inne ciekawe rzeczy, gorąco polecam

Opublikowano

Jak ogarniesz lasthit na Ahri, to żadna inna postać nie będzie Ci sprawiała problemu^^ (mówie tu o AA, nie o farmieniu skillami).

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam się z kolegą wyżej, jeśli ogarniesz lasthity na Ahri żadna postać nie będzie problemem, wejdź sobie na trening i trenuj najpierw tam a nie na solo/duo czy na draftach ;) 

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Anką masz najłatwiejsze last hity, Talonem masz reset AA dzięki Q, Kassadin masz reset z W etc. Jest wiele postaci oraz wiele unikatowych mechanik jeśli chodzi o last hitowanie. Sam musisz znaleźć tą pod siebie. Polecam wejdź na Practise Mode'a i po prostu sprawdzać różne postacie :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jeśli chcesz się nauczysz last hitować to wejdź na trening, weź ahri, zablokuj lvl. nie kupuj itemów, weź runy takie żeby nie mieć dodatkowego AD, i spróbuj dobić max w 5 minut - 45 cs.  Żeby sobie utrudnić możesz to robić z ziomkiem w międzyczasie bijąc siebie albo dodać bota.  Po takich sesjach treningowych csowanie zedem albo yasuo będzie się wydawać bajecznie proste. Możesz też pooglądać filmiki na yt "how to improve csing" tam uwzględniają też temat farmienia pod wieżą, 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś brałem Fiddlesticka, albo Karthusa do nauki cs'ów, chyba dużo się pozmieniało... ;(

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...