Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno gtxa 1060. Poczekać czy kupować?

Varios_Awesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chciałbym w ciągu paru tygodni przesiąść się z mojego radeona r7 370 na gtxa 1060 6gb. I teraz pytanie czy nadal warto? Słyszałem, że w tym roku nvidia ma wydać nowy model kart graficznych, no a jak takowe wychodzą to można kupić nowszy model o wydajności starszej karty graficznej, za dużo niższą cenę czyli za te moje 1500 zł można będzie się uzbroić w kartę o wydajności gtxa 1080. Prawda to? czekać cierpliwie na te nowe modele czy brać teraz tego 1060?

Edit: prosiłbym kogoś z administracji o usunięcie drugiego takiego samego mojego tematu pod tym. literówka była w temacie i anulowałem ładowanie, poprawiłem i wstawiłem drugi temat ale tamten został.

Opublikowano

Czekać zawsze możesz, ale czy się będzie opłacać to ciężko powiedzieć, bo nie wiadomo jakie będą ceny nowych kart i jak będzie wyglądała ich dostępność. Zatem jeśli chcesz to możesz brać teraz. Chociażby taki model masz w dobrej cenie

https://www.morele.net/karta-graficzna-inno3d-geforce-gtx-1060-x2-6gb-gddr5-192-bit-2xdvi-d-hdmi-displayport-box-n106f-5sdn-n5gs-1214884/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...