Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakochałem się...

nerfipro174

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rada doświadczonego :)

Olej całą sprawę a dziewczynę uznaj za niebyłą :-) Po pierwsze jeszcze kawał życia przed Tobą a "tego kwiatu jest pół światu" i nie ma co sobie mózgu roztrzaskiwać. Po drugie skoro już na początku ma takie głupie zagrywki, to jakby nawet udało Ci się ją jednak zdobyć - to pomyśl jak to może być w przyszłości. Za dwa lata gdzie już będziecie parą ona nagle odpali "co sądzisz o jeżach" i jak odpowiesz źle to strzeli focha bez powodu. Więc jak masz mieć w perspektywie przez najbliższych xx lat stresować się że kiedyś "źle" odpowiesz na pytanie, to lepiej odpuścić sobie teraz.

I standardowe "domyśl się". Domyślać się będziesz jak będziesz miał dziewczynę/żonę i to domyślanie się będzie czymś spowodowane. A teraz jak dziewczę na start rzuca "domyśl się" to nie zostaje nic innego jak odpowiedzieć "sorry mała, to nie czas na zabawy w domysły, mów o co chodzi alby bye-bye". A jak zapyta "ale o co Ci chodzi" to odpowiadasz "domyśl się" i wracasz do swojego hobby :-)

No i "chciałabym aby mój chłopak był rudy"... Sorry, ja jestem brunetem więc powodzenia w dalszych poszukiwaniach.

Reasumując: wpadłą w manierę intelektualistki, i oczekuje że cały świat będzie wokół niej skakał, domyślał się i czekał na "może", "zobaczę", "kto wie" i "ach jakie życie jest ciężkie". I jak napisała że jesteś brzydki to trzeba było odpisać "no Tobie też do Afrodyty daleko" i to by zakończyło durne gierki.

Powodzenia!

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

• Antix zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...