Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca mi się wracać do tej gry?

Respire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, nie grałem w CS'a 2 lata (może trochę poniżej dwóch lat), miałem 4000h i w sumie umiejętności na dość wysokim poziomie. W pewnym momencie, uznałem że muszę odpocząć no i niestety ta przerwa troszeczkę potrwała (nie chce mi się pisać dokładniej co i jak), a teraz zastanawiam się czy wracać, bo wiadomo z formą może być tragicznie. Co myślicie?

Opublikowano

W tamtym roku skończyłem grać w CS:GO (2000+ godzin) dla PUBG'a który wyszedł w tamtym roku w maju (czy wcześniej, już nie pamiętam) i z sentymentu do gry wracam czasami.

Miałem globala i potrafiłem wyciągać 40-50 fragów na ranked ale po odinstalowaniu CS'a w dzień w którym kupiłem PUBG'a skill nie znikł.

Czasami odpalam CS'a nawet parę dni temu go zainstalowałem po ponad roku bezczynności i skill jest (choć z refleksem jest koszmar) i potrafię wyciągać niezłe fragi.

Jeśli chcesz wrócić i nie grasz w jakąś inną grę i nie oddajesz się jej mocno to polecam wrócić do CS'a i grać z kumplami i wbić znowu tego globala.

Opublikowano

Zależy do czego chcesz wracać do mmów nie ma po co bo poziomu tam nie ma , polecam ci granie faceitow czy tam tez esea albo jesli chcesz spedzić milo czas to pograj na arenach 1v1 czy tez retake 

Opublikowano

Ogólnie to jak dla mnie CS umiera, po mału ale umiera. 

Jeżeli chcesz sobie pograć z znajomymi dla funu jakieś mmy'  / bądź jakieś ligi to jak najbardziej. 

Ta gra potrzebuje odświeżenia dopóki jej nie dostarczą nie wrócę. 

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...