Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Andrzejt17

select

andrzejt17  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. wed?ug was jest podejrzany troch? ??

• tak
      9
    • nie
      36
    • zosta?em ju? zchackowany
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to k*** ma być grałem sobie na starym bocie potem ściągnąłem nowego bota od andrzeta i wyskoczyło to (to chyba z tond ma tą bazę kont)

ps: niemożliwy keyloger z innego źródła bo ściągałem tylko antyvira i metina z botem od andrzejta na kompawtf??

up: nie nie ściągałem żadnych innych rzeczy oprócz Kasperskiego metina i moda od ...

Opublikowano

Hmm..mi nic nie wykryło...pewnie wykrywa ci dlatego że to BOT....steruje komputerem :)

Przynajmniej tak mi sie wydaje..

nie wiem jakie jest innych zdanie...

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Pliki Andrzeja są czyste na 100%.

Jakby chciał was okradać to nikt z tych osób co używa tego bota nie miało żadnego konta.

Pewnie ściągnąłeś tego keya wraz z innym plikiem .

Może tego exbota co teraz masz nie pobrałeś z UP'a innego "USERA"??

Opublikowano

aaa...teraz wgl zobaczyłem ten twój "skan"

to gowno jest...też miałem kasperskiego dlatego tak jest...

mi nawet na PL wykrywało keya :)

nie przejmuj sie tym :)

to tylko Kaspersky jest za bardzo wyczulony :)

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Ile razy ja dowody dawałem, że Andrzejek okrada, a Wy itak święcie go bronicie... Dowody przychodzą same, a on nadal robi swoje bezkarnie...

Stanowczo zła sygnatura. / Makin

Opublikowano

chyba znalazłem plik keyloger jest w folderze cfg (to folder z plikami bota ) waży NIC więc podejrzane nie według was jest podejrzany trochę ??

Opublikowano

1. Nie wkręcaj .

2.Pewnie podałeś komus emaila ;] i cie shackowali poprzez MMogame ;]

3. naucz się pisać "(to chyba z tond ma tą bazę kont)"

.

Opublikowano

ja mam kaperskiego najnowszego ze stronki i mi nie bloczy oryginalnego metina ani nic w nim nie wykrywa

Opublikowano

Też mialem i mi blokowal...zmien max czułość..

z reszta kaspersky wykrywa ci :

ZACHOWANIE PODOBNE DO: KEYLOGER

na skanie od **** Win wykrywa ci nie keylogera :)

BOT poprostu steruje komputerem [sam steruje postacią ] wiec dlatego ci wykrywa

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Andrzej jest spoko. Moim zdaniem to grałeś na koncie tester1 itp. Tak to kradną konta (nie andrzej) tylko właściciel jego jakoś wydobywa hasła. Trza własne założyć

Opublikowano

Select sam jesteś podejrzany xD

@UP Tak jak ty ppisałeś, okradł cie?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ja używam Easymetin2 już od dawna mam bd dobre eq typu fms+9, srebrna,żelak itp i nic mi z konta nie zginęło!

Musiałeś jakiś inny syf ściągnąć. ;)

buusaga.jpg

Opublikowano

No jasne że Andrzej okrada. Potem spszedaja na Ukrajińskm ibaju wasze postacię po milion dolaruf i wozi sie malczanem heh.

OMG ludzie to że antywir wam cos pokazuje to nie znaczy ze jest to wir. Sam zajmuje sie programowaniem w c++ i wiem że zdarzalo mi sie tak ze jako wira widziało kalkulator :D Czy tez jak chciałęm odczytywac wartosci HP z metina to samo.... Ogarnijcie sie a jak wam nie pasuje to sciagnijcie sobie orginała, bo Andrzej tylko spolszcza

Opublikowano

Dawać dowody a jak nie to report za spam. Było to już poruszane wiele razy ale nikt żadnego dowodu nie miał. Równie dobrze ja mogę napisać, ze kamer czy srulian okradają konta i co? Też się przyczepicie?

<Rób coś to jeszcze cie oczernią>

Pozdro.

EDIT:

up - i modyfikuje, żeby działało na mt2pl

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Dawać dowody a jak nie to report za spam. Było to już poruszane wiele razy ale nikt żadnego dowodu nie miał. Równie dobrze ja mogę napisać, ze kamer czy srulian okradają konta i co? Też się przyczepicie?

<Rób coś to jeszcze cie oczernią>

Pozdro.

EDIT:

up - i modyfikuje, żeby działało na mt2pl

Andrzeju spokojnie :)

Nie przeujmuj Się :P

spytałem sie tego gościa o dowdoy to ich nie miał :) z resztą po jaką cholere miałbys kraść to... ;/ Oni mają poprostu wymysły ;)

Tacy ludzie są.

A co do tematu:

Juz ci mówilem kaspersky ma takie podejrzenia i tyle :)

Nikt nie podoawał że okradl go ktoś i ja tez na 10 kontach tego nie zaznałem ;)

Nie mam wirków na kompie i jakby mi okradli moglbym coś podejrzewać ale nie okradli:) zacznij od podania dowodów a potem oskarżaj

2xUP

Własnie Ściągajcie sobie oryginała i sie nim zadowalajcie :)

Jak wam takie nie pasuje :)

1306263410-U198706.png

Opublikowano

pewnie jak ten noobek z działu media dałeś passy jakiemuś graczowi myśląc że to GM... x_X czy coś w tym stylu... Andrzej nie okrada jego pliki są czyste... ściągnij sobie jakiegokolwiek bota, wiry będą te same i zawsze będą x-x

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Ja tam mam na to wyłożone xD

Ja z kolei używam Norton Internet Security 2010 i śmiga wszystki pięknie - wzorowy moim zdaniem pakiet zabezpieczeń :) A nie kasp (też dobry ale od wersji 2010 ma chore akcje)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Ja też usunąłem go z kompa z tego powodu :P

Bo wszędzi widział wirusy.

Nawet w instalce do starego kasperskiego widział wiry :P hahah :P

On wszystko blocka.

Lepszy NOD32 albo AVG albo ten Notron :)

1306263410-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...