Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Hard/Medium] Eterius

Tworu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Silver™ napisał:

Wreszcie ktoś dał na tym forum serwer nie z gotowca. Jeżeli nie będzie bugów, ani ISa p2w to zawitam.

ale jak to mówią, to nadal kotlet bo "kradzione" z zagranicznych i hur dur skok na hajs. xD 

Bo przecież jak to tak ktoś w polsce może mieć coś "nowego" toż to nierealne i pewnie niczego z prezentacji nie ujrzymy na serwerze :/ 

Mi sie podoba, wohoo. Zawitam!

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Nie wiem, czy gotowiec czy nie, ale to wszystko wygląda brzydziej i gorzej, niżeli byłby to gotowiec xD 

Te gui umiejętności etc przecież przewala się przez Turki etc.

Ciekawe, czy nie pobugowane jak brane z zagranicy.  Bo tutaj chyba nic takiego autorskiego to nie jest.

Opublikowano
7 minut temu, Jacob S napisał:

Nie wiem, czy gotowiec czy nie, ale to wszystko wygląda brzydziej i gorzej, niżeli byłby to gotowiec xD 

Te gui umiejętności etc przecież przewala się przez Turki etc.

Tak, jest to interfejs illumina, gdzie grafika interfejsu jest ogólnodostępna w internecie. Kodowanie natomiast nie jest od turków. Okno postaci oraz gildii kodował @KoYGeR, ekwipunek, opcje gry, wszelakie mniejsze okienka kodowałem ja.
W grze wygląda to o wiele lepiej :P

Opublikowano
1 minutę temu, Tworu napisał:

Tak, jest to interfejs illumina, gdzie grafika interfejsu jest ogólnodostępna w internecie. Kodowanie natomiast nie jest od turków. Okno postaci oraz gildii kodował @KoYGeR, ekwipunek, opcje gry, wszelakie mniejsze okienka kodowałem ja.
W grze wygląda to o wiele lepiej :P

Tak myślałem, że trzeba było kodować, bo od nich wszystko jest rozjebane, dosłownie. Przejrzałem szerzej prezentacje, to nie jest tak źle, tylko ten hardzik :x

Bądź co bądź, powodzenia na szerszą skalę.

Opublikowano
14 godzin temu, Yoshimitsuu napisał:

z tego co widze to bony jak na pl ? Ale są zmianki legendarne ale  to i tak cienko widze wbijanie max bonów perf

twoja wypowiedź jest kwintesencją obecnych czasów metina, bo każdy musi mieć wszystko na maxa, najlpesze, a nikt nie potrafi sie cieszyć z małych postępów to też po chuj grać

moim zdaniem bardzo dobrze, że coś takiego zrobili, bo przez to sam bon w itemku będzie coś wart

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
2 godziny temu, Silver™ napisał:

twoja wypowiedź jest kwintesencją obecnych czasów metina, bo każdy musi mieć wszystko na maxa, najlpesze, a nikt nie potrafi sie cieszyć z małych postępów to też po chuj grać

moim zdaniem bardzo dobrze, że coś takiego zrobili, bo przez to sam bon w itemku będzie coś wart

Nie musze miec wszystkiego na max od razu , dla mnie idealne bony na serwie to 10 i 15 .  Ale co  racja to racja , itemek przez sam bon w sobie bedzie cos wart

Opublikowano

@Update Zostały dodane pety oraz mniejsze poprawki
Co do bonowania mogę wstawić filmik jak wygląda bonowanie na legendarnych zmiankach :) Zapewniam, że bony 1-5 nie będą problemem. Najcenniejszymi przedmiotami na serwerze będą Epickie/Legendarne przedmioty z odpowiednimi dodatkowymi bonami, ponieważ ich rodzaj i wartość jest losowana przy dropie i nie można ich zmieniać. Tak więc zwykły miecz na 1 lvl (legendarny) może się okazać potężniejszy niż powiedzmy bojowy miecz (rzadki).  

Opublikowano

A czy może się stać tak że przy tworzeniu nowej postaci i po wejściu do gry może mi dać w eq startowym jakiś legendarny Item?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
4 godziny temu, Silver™ napisał:

A czy może się stać tak że przy tworzeniu nowej postaci i po wejściu do gry może mi dać w eq startowym jakiś legendarny Item?

Nie, przy tworzeniu postaci każdy dostaje takie same przedmioty z takimi samymi bonusami i o takiej samej jakości.
Możliwe, że będą eventy z tym związane. 

Opublikowano
26 minut temu, Kosion napisał:

Kiedy beta ?

Betę planujemy tydzień przed startem. Może trochę wcześniej, zależy kiedy wyrobimy się ze stroną i forum. 

Opublikowano

Strona i forum działa? 

Ta strona nie działa

Serwer eterius.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania.

HTTP ERROR 500

Opublikowano
18 godzin temu, Evil Smile napisał:

Strona i forum działa? 

Ta strona nie działa

Serwer eterius.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania.

HTTP ERROR 500

Strona i forum będzie udostępnione w następnym tygodniu. 20 prawdopodobnie beta serwera.

Opublikowano
Dnia 12.04.2018 o 14:55, Tworu napisał:

Strona i forum będzie udostępnione w następnym tygodniu. 20 prawdopodobnie beta serwera.

aaa, ok. 

Dzięki! 

Jesteście w stanie utrzymać serwer i sprostać bugom, które mogą wystąpić? 

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Hard/Medium] Eterius
Opublikowano
Dnia 13.04.2018 o 15:30, Evil Smile napisał:

aaa, ok. 

Dzięki! 

Zajebiste pytanie.. xD

Logiczne co odpisze, juz wole jak sie bawisz w detektywa niz kladziesz wazeline na jakis serwer. Tfu wywloko

Opublikowano
Dnia 13.04.2018 o 15:30, Evil Smile napisał:

aaa, ok. 

Dzięki! 

Jesteśmy :)

BxFcm1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...