Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki bezprzewodowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Szukam jakiś słuchawek bezprzewodowych do telefonu, wiec zależy mi na designie bo bd chciał z nimi wychodzić. 
Szukam nausznych, najlepiej zamkniętych sluchawek w kwocie 100- 150 (mogę dorzucić do 200 max).
Zależy mi na tym by były wygodne i posiadały mikrofon.
Jeśli chodzi o brzmienie, to nie mam jakiś specjalnych wymagań. 

Jakieś propozycje? 

@edit

Myślałem nad Pioneer se-mj553bt-r , ale są drogie i nie wiem czy jest sens dopłacać i podobno nie zbyt wygodne, lub o Jbl t450bt, lecz o nich też nie słyszałem dobrych opinii.

Opublikowano

No fajniejsze JBL ale ja polecam coś takiego Bluedio T2+ https://www.x-kom.pl/p/365647-sluchawki-bezprzewodowe-bluedio-t2-czarne.html fajnie wyglądają i są składane, grają dobrze!

Edifier W800 https://www.x-kom.pl/p/393757-sluchawki-bezprzewodowe-edifier-w800-bluetooth-czerwone.html edifier firma robi świetne głośniki! Słuchawy fajnie wyglądają i mega czysty dźwięk :)

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano
5 godzin temu, fm_master napisał:

Ja posiadam JBL T110BT i są bardzo fajne. Bardzo dobre brzmienie oraz trzymają się w uszach podczas biegania.

One są dokanałowe.

Z nausznych Garetty S3 również dobrze grają, do tego fajny design, zwłaszcza białych. Lub te Edifiery

Opublikowano
Dnia 4.04.2018 o 22:49, Mario1990 napisał:

One są dokanałowe.

Z nausznych Garetty S3 również dobrze grają, do tego fajny design, zwłaszcza białych. Lub te Edifiery

Faktycznie masz rację, źle sobie przeczytałem. Z nausznych fajne są Creativy Sound Blaster Jam.

Opublikowano

W Tej cenie dobre nauszne słuchawki to JBL JR300BT dobre brzmienie, głęboki bas, fajne wykonanie, nie trzeszczą w dłoniach, są ergonomiczne, a kabel nie pęka,  godne polecenia, o ile nie przeszkadza komuś dość pstrokaty design.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...