Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS

MySkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 miesiace temu lecialem sobie spokojnie na 350-400fps, teraz po przerwie wchodze do Ligi Legend, a tu 200fps ze spadkami do 100 im dluzej trwa gra.

Nie moge sobie na to pozwolic, bo monitor kurde 144hz.

Naprawialem juz lola, zaktualizowalem sterowniki, wyczyscilem komputerek itd., temperatury w normie.

Z ciekawosci zmienilem nawet kurde ustawienia w karcie i grze na minimalne - co ciekawe fpsy nadal wygladaly tak samo niezaleznie od ustawien

Sprzecik i5 6600k, gtx1070, 16gb ramu 2133

A i jeszcze taka ciekawostka - w cs:go ladnie daje rade na 250-300fps, wiec mam tak raczej tylko w Lidze

Opublikowano

Nie tylko Ty masz taki problem.Wielu się teraz skarży na ogromne spadki fpsów na dobrym sprzęcie, w tym ja. Na mojej i7 6700 i gtxie 1060 na najwyższych mam spadki do 100fpsów, gdzie wcześniej nie spadały poniżej 200, mój kolega ma to samo. Mam 60hz wiec mi jakoś nie robi to róznicy no ale fakt dla Ciebie to spory problem. Chyba trzeba poczekać aż coś z tym zrobią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...