Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2][FreeBuild] Polish Server FreeBuild

Mikson3002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witaj! Jeżeli wszedłeś w ten temat to znaczy, że interesuje Cię nasz serwer oraz jego innowacje. Poniżej zdradzę Ci o co chodzi w serwerze! Najpierw jednak, od razu zapraszam abyś sam się przekonał i go poznał! IP poniżej! Zacznijmy od tego, że Polish-Free-Build (Polski Serwer Free-Build) to nowy serwer, opierający się na starym, znanym wszystkim trybie FreeBuild. Ulepszyliśmy go trochę poprzez ciekawe pluginy, innowacje, pomysły, eventy, których jeszcze nigdzie nie widziałeś. Dobra maszyna oraz odpowiednio dobrane pluginy i skrypty zapewniają grę na najwyższym poziomie.

Teraz opowiem Ci trochę o rozgrywce oraz dam rady jak odpowiednio zacząć grę na serwerze: Otóż, gdy wejdziesz na serwer, pojawiasz się na spawnie, gdzie możesz znaleźć regulamin, skład administracji, stronę i sklep serwera. < Radzimy przeczytać to wszystko, zajmie Ci to może z 5 minut. Na serwerze możesz kupić najtańszą działkę (20x20) już za 1500$. Aby zdobyć potrzebne pieniądze wystarczy, że dołączysz do pracy i pójdziesz na mapę surowcową kopać, rąbać drewno czy zabijać moby (trochę jak zwykły survival). W zależności od wybranej pracy, będziesz za to dostawać pieniądze. Zebrane surowce możesz również sprzedać w sklepie na głównej mapie, tuż obok spawnu i działek. Dodatkowo za każde 5 minut gry, otrzymasz 50$, będąc SuperVIP'em otrzymasz aż 200$/5 minut gry. Również możesz zarabiać biorąc udział w codziennych EVENTach organizowanych przez administrację. Wkrótce również poprzez Questy (zadania u NPC, rozstawionych w różnych lokalizacjach na spawnie - już nad tym pracujemy!) To tyle o serwerze, w tej chwili nie pozostało mi nic innego, jak tylko zaprosić Cię na nasz serwer! IP: medivalfriends.maxcraft.pl IP numeryczne: 185.38.248.80:28502 Strona serwera: https://polskiserwerfreebu.wixsite.com/polishfb (cały czas ja zmieniamy - jest jeszcze we wstępnej fazie rozwoju :D) Sklepik serwera: http://itemshop.pl/693908.html Reklama serwera: https://www.youtube.com/watch?v=NlJYMzVJPFA W tej chwili pod filmem trwa konkurs na 3 VIP'y oraz 50.000$! Jednak, nawet jeżeli nie wygrasz, możesz zdobyć rangę VIP, poprzez zaproszenie na serwer 10 kolegów - więcej informacji na spawnie serwera! Cały czas poszukujemy administracji na serwer! Dołącz do serwera już teraz! ~ Kingzzzy!

Reklama naszego serwera 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na coś takiego czekałem... Serwer przypomina mi czasy początków minecrafta. Serwer można powiedzieć taki dla mniejszej ilości graczy, działki prosto przy spawnie, malutkie, brak spolszczeń pluginów. Jak dla mnie idealnie, na pewno zawitam na dłużej, tylko niech administracja da jakiś kontakt, Skype/Discord. Chwilowo serwer świeci pustkami ;/

Edit:

No to sobie zawitałem na dłużej... Drogi administratorze, a dokładniej właścicielu, nie można się bawić graczem, jak chcesz sobie trolować to nie powinieneś mieć tego serwera. I jeszcze była sobie taka śmieszna sytuacja, Właściciel zaprasza na discord (myślę sobie fajnie, pogadam sobie), odzywam się (mam 20 lat) i od razu wychodzi... No ja nie gryzę kolego ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...