Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest aktualnie platforma, która jest UD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jako że aktualnie większość platform typu bol, ge, lcs itp są wykryte przez anticheat i bany sypią się w ciągu 24 godzin, czy są jakieś platformy, na których gra jest "w miarę" bezpieczna? Wiadomo, że na wszystkim ban będzie prędzej czy później, ale w przypadku bana w ciągu kilku dni wg mnie gra na skryptach nie ma sensu. Co wy myślicie na ten temat? Czy dalej gracie i poprostu kupujecie nowe konta ew gracie na scracowanych?

Opublikowano

wszystko dostaje teraz bana w ciągu 1-2 dni, mowie tutaj o programach na ktorych warto sie pobawic.... czyli hanbot, goelites, coreshine, innego gowna nawet nie probuj. WNIOSEK?  trzeba czekac na cos nowego. 

Opublikowano

jedynie gos external nie dostaje bana -> ale i tak nie polecam - omijajcie to szerokim łukiem bo nie lubię feretorixa, dodatkowo nie nadaje się na wyższe elo max diamond 4.

scriptersrift.gg został otwarty 2 albo 3 dni temu. Niby się znają na rzeczy noi co ? Banwave po dwóch dniach od wystartowania.

oPWXbwq.png

Nie chcą dawać refund (a to najdroższa platforma 25$/msc) :) Zabiorą co chcą i do zamknięcia jak aimtec. Pewnie jeszcze kilka razy oszukają ludzi że niby undetected - nabierze się grupka osób, uzbiorą z 1000$ i amen finito - za takie grosze nie warto się już bawić w takie rzeczy - złote czasy l# się skończyły (zarobili z 50mln $).

Tit9RER.png

Nie dość że wykrywalny to jeszcze ludzie narzekają na zerową jakość - robili tyle miesięcy i klapa:

w7YgMMC.png

Opublikowano

@mar173 czyli rozumiem ludzie kupili coś i nawet nie wiedzieli czy dobrze działa? Jeżeli to tak to ich wina, bo to kupowanie kota w worku. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
2 godziny temu, Silver™ napisał:

@mar173 czyli rozumiem ludzie kupili coś i nawet nie wiedzieli czy dobrze działa? Jeżeli to tak to ich wina, bo to kupowanie kota w worku. 

Raczej nie kota w worku bo przecież była wersja beta za free.

Opublikowano

Przecież można potestować 24h, więc ich problem że kupili lol. Co do grania na "odpale" nic nie ma teraz sensu, dobre i zlote czasy skryptowania po 2-3 lata się skończyły. Nie jest już opłacane to w najmniejszym stopniu, bany zazwyczaj w ciągu jednego dnia, max do 2/3, ale zazwyczaj w ciągue 24h. Poza tym, spójrzcie na cały mechanizmy tego srift'a wszystko pod kasę, aby pakować dopiero wystartowali, a już baniki lecą ostro. Lepiej już nawet nie grać kompletnie. Jedynie external gos banów nie dostaję, ale to totalne gówno za przeproszeniem i gównem będzie.

BTW. Już uciekli z hajsem :)

Oyws0C3.png

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Podobno RIOT wprowadził w ostatnich wersjach duże zmiany w wykrywaniu skryptów.

I tak oto coreshine odlatuje w zapomnienie, już to widzę że jakiś ogarnięty reverser będzie chciał to wykupić, tacy specjaliści pracują po 20tys$ i ledwo czas znajdują na pracę a co dopiero na to. Jak się jakiś trafi to pewnie samouk nienajwyższych lotów, za takie grosze nie będzie się im chciało, teraz to jedynie idioci chcą zarabiać na platformach skrypterskich - mało kasy a riot anticheat ma MOC :) - dobrze opłacana brygada specjalistów vs zazwyczaj jeden samouk reverser z platformy skrypterskiej zarabiający grosze, powodzenia. Będą wymyślać jak tu ominąć kolejne zmiany w anticheacie miesiącami po 10h dziennie a tu kolejne update i zonk wszyscy bana na łeb i koniec, próśb o refund tysiąc dwieście:

8M0j00B.png

Opublikowano
1 godzinę temu, mar173 napisał:

Podobno RIOT wprowadził w ostatnich wersjach duże zmiany w wykrywaniu skryptów.

I tak oto coreshine odlatuje w zapomnienie, już to widzę że jakiś ogarnięty reverser będzie chciał to wykupić, tacy specjaliści pracują po 20tys$ i ledwo czas znajdują na pracę a co dopiero na to. Jak się jakiś trafi to pewnie samouk nienajwyższych lotów, za takie grosze nie będzie się im chciało, teraz to jedynie idioci chcą zarabiać na platformach skrypterskich - mało kasy a riot anticheat ma MOC :) - dobrze opłacana brygada specjalistów vs zazwyczaj jeden samouk reverser z platformy skrypterskiej zarabiający grosze, powodzenia. Będą wymyślać jak tu ominąć kolejne zmiany w anticheacie miesiącami po 10h dziennie a tu kolejne update i zonk wszyscy bana na łeb i koniec, próśb o refund tysiąc dwieście:

8M0j00B.png

Riot, potężna firma, a i nawet nazwałbym ich "korporacją" posiadająca setki, a nawet więcej ludzi, specjalistów od wszystkiego vs zwykli ludzie, zazwyczaj samouki z mniejszym doświadczeniem i brakiem takich dogłebnych informacji na temat lego legend, kto wygra? - To chyba oczywiste. W przypadku L# nie byłoby to problemu wykupić kogoś, a nawet grupkę ludzi, to ile leaguesharp zarabiał, to była bajka i takie pieniądze w tej dziedzinie już nigdy więcej się nie powtórzą, ponad milion użytkowników na L#, zazwyczaj około 20k online sam kiedyś liczyłem z ciekawości samych subskrybentów etc, i na miesiąc to było naprawdę przerażająca liczba, ale niestety dzisiejsze platformy to totalny syf i zostawiają wiele sobie do życzenia i Riot niestety lub stety bardzo mocno się za to wziął w ciągu ostatnich 3 lat i to już jest definitywny koniec tego etapu ligi legend, a dokładnie "skryptowania" nawet level bot'y mają problemy, bo bardzo podobnie działają. Zarabianie na botach i tego typu rzeczach, to najlepsze pieniądze. Mój znajomy, kiedyś sobie napisał sam dla siebie bota do takiej jednej gry przeglądarkowej nie za bardzo popularnej, ale kiedyś spotkał jakiegoś niemca z którym rozmawiał na ts'ie i niemiec kupił od niego tego bot'a za bodajżę 10euro i od tamtego momentu kolega zaczął sprzedawać bota po 5euro miesięcznie i dorabiał sobie 500 euro mniej więcej na miecha, każdy wie jak w przypadku platform skrypterskich jest,było i szczególnie w przypadku L#, bo ta platforma osiągneła coś takiego co nigdy już nie ma prawa się nawet powtórzyć, skoro sam Riot musiał się sharp'em zająć, to samo to mówi za siebie. Osobiście chciałbym, aby kiedyś valve zajęło się sprawą z cheat'ami w csgo tak mocno jak Riot w lol'u, mimo iż nie gram wiem jak bardzo oblęgana jest ta gra od tony "odpałów". W każdym razie, to już definitywny koniec, każdy rok i było coraz gorzej, aż najwidoczniej dotarliśmy do końca tego etapu lego legend i to definitywny koniec "skryptowania".

leesinacolythe.png

Opublikowano

Ja mogę sobie dorabiać na gos external -> 2tysiące wpadło z dotacji w miesiąc a lista oczekiwań jest duża -> ludzie chcą mi płacić za prywatne skrypty nawet po 500$ za jeden - oczywiście płacili bo moje skrypty biły na głowę wszystkie inne więc to nie jest tak że tak pójdziecie i od razu kasa. A od prywatnych skryptów oczekują bardzo dobrej jakości - chcą po prostu mieć free elo skrypt - ciężka robota :)Wiem, że jest to teraz jedyna żyła złota, dało się to przewidzieć bo wszystkie inne upadają przez detekcję więc ludzie pytają co jest niewykrywalne i przechodzą na gos ext.

Opublikowano
7 godzin temu, mar173 napisał:

Ja mogę sobie dorabiać na gos external -> 2tysiące wpadło z dotacji w miesiąc a lista oczekiwań jest duża -> ludzie chcą mi płacić za prywatne skrypty nawet po 500$ za jeden - oczywiście płacili bo moje skrypty biły na głowę wszystkie inne więc to nie jest tak że tak pójdziecie i od razu kasa. A od prywatnych skryptów oczekują bardzo dobrej jakości - chcą po prostu mieć free elo skrypt - ciężka robota :)Wiem, że jest to teraz jedyna żyła złota, dało się to przewidzieć bo wszystkie inne upadają przez detekcję więc ludzie pytają co jest niewykrywalne i przechodzą na gos ext.

Problem z gos'em ext jest taki, że jest niesamowicie słaby i w większości wypadków lepiej grać "legit" niż z tym czymś. Ogółem gos nie jest zbytnio jakoś uwielbianą platformą, więc... ale i tak większość próbuję, bo szukają alternatyw, bo wszystko teraz upada podobnie jak to ze stronami gamblingowymi w csgo lol. Raczej prędko nic nowego nie wyjdzie, a jeśli to za lata, kiedy riot jeszcze bardziej podniesie poziom zabezpieczeń i wykrywalności.

leesinacolythe.png

Opublikowano

wydajność gosa to dno, tick uruchamiany jest co 50milisekund a powinien co <1ms. W jednej sekundzie kod wykonuje się tylko 20 razy. Wydajność jest najważniejsza, można nadrobić perfekcyjnymi skryptami ale nadal to nie będzie to samo co dawny l#.

korzystam z hanbota - trial na jeden dzień i proszę bardzo: (czuję się jak na leaguesharp) Po dwóch grach na hanbocie stwierdzam że evade to podstawa - gos ext nigdy nie będzie tak dobry. Gos ext nadaje się max na gold elo. Nie wiem jaki mózg mógł napisać że hanbot słaby... To ideał - pewnie korzystał z jakichś beznadziejnych skryptów użytkowników. Oficjalne skrypty są OP.

wSGfQn1.png

Opublikowano
2 godziny temu, mar173 napisał:

wydajność gosa to dno, tick uruchamiany jest co 50milisekund a powinien co <1ms. W jednej sekundzie kod wykonuje się tylko 20 razy. Wydajność jest najważniejsza, można nadrobić perfekcyjnymi skryptami ale nadal to nie będzie to samo co dawny l#.

korzystam z hanbota - trial na jeden dzień i proszę bardzo: (czuję się jak na leaguesharp) Po dwóch grach na hanbocie stwierdzam że evade to podstawa - gos ext nigdy nie będzie tak dobry. Gos ext nadaje się max na gold elo. Nie wiem jaki mózg mógł napisać że hanbot słaby... To ideał - pewnie korzystał z jakichś beznadziejnych skryptów użytkowników. Oficjalne skrypty są OP.

wSGfQn1.png

to nie o to chodzi dostaniesz po prostu bana na hanbot ;) bo wiekszosc ludzi tam dostaje 

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

hanbot był niewykrywalny przez bardzo długi okres czasu. Poczytaj trochę na discordzie to się dowiesz że RIOT wprowadził olbrzymie zmiany w AC od patcha 8.3. Totalnie nowy AC z dużo lepszymi zabezpieczeniami.

Nawet na bolu taką informację zamieścili:

Z363omR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...