Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam nazw gierek i downloadu

TnToRkI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam pytanie, czy ktoś może kojarzy taką grę w której wcielamy sie w oddział specjalny SWAT i jesteśmy jednym z nich. Gra z rodzaju rpg/fpp, jedyne co może was naprowadzić żebyście mi nie pisali że to SWAT 4 czy coś to to, że grana była jakoś w 2007 (to nie jest data premiery), a jedyne co pamiętam z tej gry że gra dzieliła się na działy a prolog odgrywał się w hotelu albo willi (ciężko określić). Gra z grafiką bez szału, ale na tamte czasy była naprawdę kozacka!

A druga gierka to była też grywana przeze mnie jakoś w 2007-2009r. i była bardzo podobna do Call Of Duty ale nie była to żadna część tych gierek, a jedyne co pamiętam z tej gierki to, że uzupełniało się amunicje nie poprzez podniesienie giwery przeciwnika czy cos tylko co jakiś czas (co punkt kontrolny) była skrzynia z amunicją i granatami gdzie mogliśmy ją uzupełnić (To nie był ani BF ani MoH) a z misji to jedynie urywki pamiętam, ze niszczyliśmy śmigłowiec który latał na przeciwko okna w którym staliśmy i przeważnie misje wykonywaliśmy jako Gracz (my) i bot tylko jeden w którego w każdym momencie mogliśmy sie przemienić. I gdy któraś z postaci padała od kul to musieliśmy do niej biec i ją uratować poprzez zastrzyk. Pamiętam też że gierka była strasznie długa i grafika również była kozacka jak na tamte czasy. Coś kojarzy mi się że w nazwie był "ops" ale to może być fake info. A i jeszcze w tej gierce chyba w delta force sie wcielaliśmy ale też nie jestem pewien

Prosze o pomoc bo już nie mam w co grac, ale takie stary klasyki zawsze sie podobały.

P.S. Wie ktoś skąd ściągnąć pełną wersje Fire Captain 2: Ognisty Podmuch?

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...