Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przelew - lista płac

Supreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dostałem dziś dziwny przelew i za cholerę nie wiem za co są te pieniądze xD może Wy wiecie.

19 marca rozwiązałem umowę z firmą, która mnie zatrudniała (agencja).

wypowiedzenie było za porozumieniem stron, bez okresu wypowiedzenia (z datą 19.03)

pracowałem do 14.03, pozostałe dni zostały pokryte urlopem.

przepracowałem w tym miesiącu 90h i spodziewałem się na początku kwietnia przelewu z wynagrodzeniem, jednak dziś otrzymałem jakiś przelew w kwocie około 300 zł z tytułem "Lista płac AP z dnia: 30.03.2018"

ta kwota jest dużo niższa, niż wynagrodzenie jakie powinienem dostać za ten miesiąc i nie wiem co to są za pieniądze.

próbowałem wygooglować to "Lista płac AP", ale nie znalazłem niczego.

to jest jakiś zwrot podatku czy czegoś?

poprzednie pensje dostawałem tytułem "Wynagrodzenie za: xxx"

Żeby nie było bólu odbytu: wiem, że mogę tam zadzwonić i się spytać, ale infolinia tej agencji funkcjonuje w porąbanych godzinach, dlatego pytam tutaj ;)

nie spinajcie plox.

Opublikowano

to ja myślę, że tutaj każdy będzie wiedział za co dostałeś przelew, zadzwoń koleś, przecież to tylko telefon, raczej nie otwierają infolinii między 3 - 6 rano

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano
Dnia 1.04.2018 o 17:29, Calme napisał:

to ja myślę, że tutaj każdy będzie wiedział za co dostałeś przelew, zadzwoń koleś, przecież to tylko telefon, raczej nie otwierają infolinii między 3 - 6 rano

tutaj chodzi o tytuł przelewu - lista płac AP - raczej ktoś już miał okazje taki dostać.

o własnie takim sraniu się pisałem, nie masz nic do powiedzenia, to się nie wychylaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...