Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad - opłaca się trzymać farmę -9?

rexikon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem dobre kilka lat, powiedzcie mi czy farmę -9 opłaca nadal się trzymać by farmić dużo sp na build?  Czy coś się zmieniło?

Opublikowano

100 tyś pkt ale przecież na build wyfarmiony potrzeba około 1.200.000 więc mimo to chyba farmić trzeba? O jakim servie mowa, że dają tyle?

Opublikowano

Mówimy o globalu tak? Ja nie pamiętam o co chodzi gdyż w Silka grałem dobrych parę lat temu. Grałem na iSro Athens i wcześniej Xian a później ZSZC. Próbowałem zagrać tak jak ktoś radził i zarejestrowałem się przez jcplanet to nie mogłem wbić bo raz, że full wszędzie to po każdej próbie logowania dostawałem DC.

Opublikowano

Teraz to jest tak że są 2 serwery : amerykański i europejski. Na europejski zalogujesz się w 5 mim ale masz dc co 2h ( chyba że premium kupisz. To grasz ile chcesz) a amerykański gra więcej osób tylko że trzeba wbić ma serwer od godziny do 3h ( rzadko masz dc). Logując się na jc planet masz 100 tys sp i różne scrolle pety i weapony na kazdy lvl. Zapraszam na serwer flora mam 125 i chętnie podexpie nawet do 100 lvl. Pozdro. Ściągnij GG to ci pomogę i chętnie wszystko wytłumaczę :)

Opublikowano

podaj nr gg ;)

Poszukuję dobrej, zgranej ekipy do wspólnej gry w Silkroad. Może być to prywatny server, jednakże uwzględniam również globale i te sprawy.
Jeżeli szukasz również tego samego, daj znać :) Dziękuje

• Biter. zmienił(a) tytuł na Silkroad - opłaca się trzymać farmę -9?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...