Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z H1Z1

simonek147

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam mały problem z h1z1 w sumie nie tylko ale przechodząc do tematu.Dostałem nowego laptopa mianowicie Acer Aspire 5. Grając w h1z1 po około 5 minutach wywalało mi h1z1 pisząc błędy np. ''Instrukcja zawarta w ... odwołuje się do pamięci w .... pamięć nie może być read'' zaktualizowałem wszystkie sterowniki..nie pomogło... zrobiłem przywracanie systemu do początkowych ustawień (Windows 10 64 bit) także nie pomogło co prawda nie ma już takich błędów ale wywala mi bluescreeny tylko wtedy kiedy gram w gry ... np. FIFA 18,H1Z1,CS:GO. Kiedy przeglądam internet gadam ze znajomymi na discordzie żadnego problemu nie ma czy ktoś może ma jakiś pomysł na naprawe tego?

Opublikowano

Napisałem już powyżej że to zrobiłem ... ciagle to samo sciagniecie sterowników tez nie pomogło wywala mi nawet google chrome albo jak ogladam cos na YouTube to mam bluescreena ... nie wiem o co może chodzić laptop jest nowiutki używany tylko przeze mnie

Opublikowano

W takim razie oddaj go na gwarancję, nie grzeb nic sam w nim, nie oddawaj do serwisu. Powiedz jaki błąd występuje i niech to sprawdzą. 

ezgif-com-effects.gif

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z H1Z1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...