Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DBNS

Rafał 1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem bota 4.5.4 tutaj z forum, również cracka, crakuję go normalnie pobierając tibie 8.54. Czas na odpalenie bota, odpalam poprzez proces hacker, elfload.2dll, ale po godzinie wywala mi komunikat, ze bot zostanie wylaczony za 15min i tak się. dzięje. Co robię nie tak?

Opublikowano

Tak crackuje crackiem by evolution 8.54 z forum z tematu Marchwja, ale pisze mi, ze musze wskazac miejsce docelowe tibi 8.54, a nie dbns, wiec pobralem tibie, ale otwiera mi sie tibia scrakowania a nie dbns. Elf dziala normalnie na dbns, ale crack nie. Pisze za kumpla, gdyz w robocie jest i nie ma dostepu do internetu.

Opublikowano

Ten Rafaeru to jakis spierdoleniec pisze Ci zebys grzebal w dllkach i czyscil rejestry jak ty na pewno nie wiesz jak to zrobic ale mniejsza o to. 

Mordeczko już Ci tłumacze co zrobić, otóż odinstaluj tego elfbota całkowicie pobierz nowego nie będe Ci podawał linku bo Marchewka sie do mnie dojebie o skan, nastepnie scrackuj go na czystym cliencie tibi 8.54 odpal przed process hackera injectujac dllke(elfload.dll/elfload2.dll)

Ciesz się graniem :)

Bardzo prosze o danie repki za post bo chce mieć więcej niż Rafaeru

Opublikowano

Dzięki, spróbowałem tego prostszego sposobu, odinstalowałem all boty jakie mam na kompie, i śmiga jak talala, dziękuję Wam, rafaeru będę pamiętał na przyszłość :D, Magic dla Ciebie oczywiście plusik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...