Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MH - Altric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po chu* na ten syf od cyca mh?; d tam przecież się nie opłaca grać.
Ps większość mh działa np od kag'a ;-P.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

• Ups... zmienił(a) tytuł na Szukam MH - Altric
Opublikowano
1 godzinę temu, Zaprawiony napisał:

W mh od kaga nie działa autopele, natomiast mh cyca w ogóle nie chce się odpalić. 

Mi tam mh od kaga jedynie po to było aby auto podnoszenie mieć auto peleryna nie potrzebne jak się ma sposoby ;-P no ale to serwer cycuszka to co się dziwić graj na jakimś co ci się opłaci bo ten serwer padnie szybko. ;-P

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Mi tam wszystko działa, mh od cyca, dmg, wh :P

https://zapodaj.net/565ecad62ef5e.jpg.html

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

sciągnąłem tego mh od cyca ale nie dziala mober , czyli syf , ratuje się jedynie macro zeby mi przyciąganie z pele robiło ale to nie to samo , macie jakiegos mh co działą wszystko ? auto atak i pele ? btw w tym mh od cyca jak ustawic dmg haka ? bo gdy wybieram opcje to wywala mi gre non stop

Opublikowano

Mh od cyca działa, jesteście po prostu debilami i nie potraficie go włączyć ^^

Z resztą, mpc to ostatnie miejsce gdzie szukał bym cheatów. Te forum już praktycznie nie istnieje.

Opublikowano
45 minut temu, Saphire. napisał:

Mh od cyca działa, jesteście po prostu debilami i nie potraficie go włączyć ^^

Z resztą, mpc to ostatnie miejsce gdzie szukał bym cheatów. Te forum już praktycznie nie istnieje.

mi też działa , ale tak jak pisałem wyżej , ani mober ani dmg hack nie dziala to syf i tyle , a gdzie mamy szukać tych czitów ? jak na elitepvpers tez chuj jest , nic nie jest updatowane 

Opublikowano
29 minut temu, dzynek1 napisał:

mi też działa , ale tak jak pisałem wyżej , ani mober ani dmg hack nie dziala to syf i tyle , a gdzie mamy szukać tych czitów ? jak na elitepvpers tez chuj jest , nic nie jest updatowane 

Tak jak pisałem, nie potrafisz włączyć to nie działa.

Taki protip, sprawdź zxc.

Opublikowano
26 minut temu, Saphire. napisał:

Tak jak pisałem, nie potrafisz włączyć to nie działa.

Taki protip, sprawdź zxc.

ok to tylko powiedz mi , czy dziala tam dmg hack , nic innego w sumie mnie nie interesuje , jak odpowiesz ze tak , to zainstaluje nawet xpeka zeby działało 

Opublikowano
2 minuty temu, dzynek1 napisał:

ok to tylko powiedz mi , czy dziala tam dmg hack , nic innego w sumie mnie nie interesuje , jak odpowiesz ze tak , to zainstaluje nawet xpeka zeby działało 

Działa, jest wbudowany w multihacku.

Opublikowano
30 minut temu, Saphire. napisał:

Działa, jest wbudowany w multihacku.

dobra cos tam dziala ten dmg hack ,ale i tak wolno bije jak sie ustawi 0.1 ( czyli najszybciej) , a mobber nie dziala , masz jakies rozwiazanie na mobera ?

Opublikowano
1 minutę temu, dzynek1 napisał:

dobra cos tam dziala ten dmg hack ,ale i tak wolno bije jak sie ustawi 0.1 ( czyli najszybciej) , a mobber nie dziala , masz jakies rozwiazanie na mobera ?

Wrzuć pelerynke do ustawień ;d

Opublikowano
2 minuty temu, Saphire. napisał:

Wrzuć pelerynke do ustawień ;d

Mój mistrzu :D ( a co do dmg haka , to 0.1 jest najszybszym atakiem ?)

Opublikowano
3 minuty temu, dzynek1 napisał:

Mój mistrzu :D ( a co do dmg haka , to 0.1 jest najszybszym atakiem ?)

Ustaw niższą wartość i sprawdź, ale nie wiem czy nie będzie kickało.

Opublikowano

To teraz ja zadam pytanie, jakie WH będzie działać na metku na steamie? Bo co 2 gracz to bot z WH a ja znaleźć nie mogę.

Opublikowano

Mistrzu , coś się stało po aktualizacji , że nie działa mi te WH juz ?  klikam inject tak jak ostatnio i wywala tak bląd 

An error occured while injecting "Altric_dmg_mh.dll" into "run.exe".

"System.Expection: The injection method used returned NULL (injection failed)"
zmieniałem coś w ustawieniach na threat injacking , włącza WH po czym na czacie pisze ze znaleziono oprogramowanie i wywale gre . jakies rozwiązanie ? hmm

Opublikowano
11 godzin temu, dzynek1 napisał:

Mistrzu , coś się stało po aktualizacji , że nie działa mi te WH juz ?  klikam inject tak jak ostatnio i wywala tak bląd 

An error occured while injecting "Altric_dmg_mh.dll" into "run.exe".

"System.Expection: The injection method used returned NULL (injection failed)"
zmieniałem coś w ustawieniach na threat injacking , włącza WH po czym na czacie pisze ze znaleziono oprogramowanie i wywale gre . jakies rozwiązanie ? hmm

Tez tak mam niestety po ostatniej aktualizacji... Może ktoś ma jakiś sposób  na to ????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...