Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dotarcie ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że to nie forum ze skuterami,ale napisze :P Zakupiłem nowy skuter Router Bassa ... I teraz pytania :P :

1. Ile mam go docierać,i z jaką prędkością jeździć przy docieraniu?

2. Kiedy polecacie zdjąć blokady ? Po dotarciu ?

3. Jakie blokady są na tym skuterze,wiem że na pewno w gaźniku :P ( jest to 4 suw.)

I to tyle,dzięki wszystkim za Odp.,każda odp. zostanie nagrodzona + i 5 :P

Opublikowano

mialem skuter nowy i wcale go nie docieralem, cisnalem na maxa...

ale jak masz ksiazki obslugi to tam wszystko pisze...prawdopodobnie to na poczatku max do 45 jezdzic...ale jak wiadomo co to za predkosc....w ogole nie docieraj tego odkurzacza, bo nie ma potrzeby i tak po max 4tys km sie rozleci....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po 4tys km się rozleci ? haha koleś o czym Ty gadasz . Ja mam skuter i już ponad 100tyś km na liczniku więc koleś ogarnij się bo gówno się znasz -.-

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jak masz blokady to ciśnij na max - w końcu po to one są (no i żebyś się nie zabił:P).

W instrukcji obsługi pisze raczej ile masz go docierać.

Blokadę możesz zdjąć od razu po kupieniu, tylko są minusy:

- tracisz gwarancję

- jak przekroczysz prędkość tą, która była na blokadach (najczęściej 45-50 km/h) to jest szansa, że ci się zatrze. Oczywiście jak dotrzesz to możesz cisnąć ile wejdzie.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano
po 4tys km się rozleci ? haha koleś o czym Ty gadasz . Ja mam skuter i już ponad 100tyś km na liczniku więc koleś ogarnij się bo gówno się znasz -.-

hahaha koles rozjebales mnie totalnie 100tys km skuterem...powodzenia...ten koles autor tematu ma chinola wiec on nawet o 10tys przejechanych bez szwanku moze pomarzyc...a ty to nie wiem jaki masz ten skuter, ze 100tys zrobiles...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Praktycznie kazdy silnik powinno sie docierac do 500km ;] na poczatku(do 50km) tak 30km/h a potem to juz mozesz 40 ;] ja tak docieralem skuter brata i potem 70 to luzem ;] blokady najlepiej po dotarciu :] moga one byc wszedzie: gaznik, filter, tłumik itd :P

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!