Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem do dropu

_Crazy__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy w pluginie posiadam kupiony od dajman plugin na drop dmdrops zrobiony pod moje potrzeby i tam są lvl kopania i jest ustawione 800 do następnego a chciałem dać z 3k.  i jak zmienię i się uda to wszystko jest niby ok.. a tak naprawdę jak kopiesz to wbija lvl 300 200 itd nie wbija 1,2,3 lvl :/ 
Proszę o pomoc w pluginie z góry dziękuje <3 

tutaj macie przykład: 
29101736_168997617231599_389713780265503

Gość dominik148
Opublikowano

Jak ci mamy pomóc jak kodu/pluginu nie podesłałeś?

• Marosking zmienił(a) tytuł na Problem z pluginem do dropu
Opublikowano
15 godzin temu, dominik148 napisał:

Jak ci mamy pomóc jak kodu/pluginu nie podesłałeś?

Dokładnie lub pliku konfiguracyjnego.

P.S. Najlepiej by było napisać do sprzedawcy i on powinien Ci to wytłumaczyć...

Opublikowano
1 godzinę temu, MAROSKiNG napisał:

Dokładnie lub pliku konfiguracyjnego.

P.S. Najlepiej by było napisać do sprzedawcy i on powinien Ci to wytłumaczyć...

pisałem do niego. nie ma pc aby pomóc.. a plugin mam tutaj macie link tyle ze to inna wersja w sensie inne gui i backdoory maa ten mój nie . 
http://www.mediafire.com/file/dm2bnnikb50mcba/DMdrops.jar

z góry dziękuję za pomoc! 

Opublikowano
Dnia 22.03.2018 o 21:27, _Crazy__ napisał:

Potrzebuje pomocy w pluginie posiadam kupiony od dajman plugin na drop dmdrops zrobiony pod moje potrzeby i tam są lvl kopania i jest ustawione 800 do następnego a chciałem dać z 3k.  i jak zmienię i się uda to wszystko jest niby ok.. a tak naprawdę jak kopiesz to wbija lvl 300 200 itd nie wbija 1,2,3 lvl :/ 
Proszę o pomoc w pluginie z góry dziękuje <3 

tutaj macie przykład: 
29101736_168997617231599_389713780265503

20 godzin temu, _Crazy__ napisał:

pisałem do niego. nie ma pc aby pomóc.. a plugin mam tutaj macie link tyle ze to inna wersja w sensie inne gui i backdoory maa ten mój nie . 
http://www.mediafire.com/file/dm2bnnikb50mcba/DMdrops.jar

z góry dziękuję za pomoc! 

Nie ma to jak kupić od kogoś plugin a potem go udostępnić :D hahaha

Naucz sie podstaw java, i zrobisz to samo, autor pluginu pisząc to powinien zrobić własną konfiguracje, masz tu klase i jest od tego metoca calc https://github.com/TheMajster/MDropx/blob/master/src/main/java/me/themajster/mdrop/objects/drop/DropManager.java

Opublikowano
Dnia 24.03.2018 o 14:05, TheMajster napisał:

Nie ma to jak kupić od kogoś plugin a potem go udostępnić :D hahaha

Naucz sie podstaw java, i zrobisz to samo, autor pluginu pisząc to powinien zrobić własną konfiguracje, masz tu klase i jest od tego metoca calc https://github.com/TheMajster/MDropx/blob/master/src/main/java/me/themajster/mdrop/objects/drop/DropManager.java

Udostępnił plugin z wycieków, swojego nie.

Zmien obecny plugin na karolekdrop? Nikt nie ma czasu dekompilowac ci pluginu i do tego go edytowac, naucz sie podstaw, a my jedynie pomozemy z kodem.

Opublikowano
23 godziny temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

Udostępnił plugin z wycieków, swojego nie.

Zmien obecny plugin na karolekdrop? Nikt nie ma czasu dekompilowac ci pluginu i do tego go edytowac, naucz sie podstaw, a my jedynie pomozemy z kodem.

No ba... ze nie dam swojego. bo nikt by nie pomógł a plugin potem gdzieś dał. za którym dałem hajs ;) i tak wgl nikt nie ma czasu?? dziwne  ze już mi ktoś pomógł. xD a dla cb pozdro..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...