Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Fishbot jest wykrywalny?

gegus16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za czasow dinozaurow jak grałem jeszcze przed fuzjami serwow jedna z nielicznych funkcji m2bobo po ktorej uzywaniu dostawałem bana byl fishbot. czy obecnie jest on wykrywalny i sypią sie bany?

macie jakies dobre ustawienie fishbota zeby nie zarobic banika?

jesli jest wykrywalny to po jakim czasie sypie sie ban od włączenia fishbota?

POMOGLEM???

Daj Łapkę w góre, to nic nie kosztuje a mnie zadowoli ;D

Z góry dzięki;)

Opublikowano

Nie wiem jak jest aktualnie, ale po wprowadzeniu eventu rybackiego w zeszłym roku wprowadzili również system autobanów za fb. Mieli z nim problemy, ponieważ skrypt niesłusznie wybanował pół serwera - wyłączyli go. Teraz nie wiadomo co z nim jest, ale ostatnio wprowadzali jakieś poprawki zabezpieczeń, także radzę mieć się na uwadze. Niektórzy stoją po 10h bez bana, a niektórzy dostają go po 30 minutach.

74f31dbf1675f.jpg

• Ups... zmienił(a) tytuł na Czy Fishbot jest wykrywalny?
Opublikowano

cholera.. zywcem potrzebuje xdziesiąt małży... :| a nie bd kupował bo za drogie ;/

POMOGLEM???

Daj Łapkę w góre, to nic nie kosztuje a mnie zadowoli ;D

Z góry dzięki;)

Opublikowano

Moje ustawienia po których mój fb stoi ponad 3 dni: zatrzymaj bota co 50 do 60 minut na 10 do 30 minut, łów na powierzchni[coś takiego, jest tam taka funkcja], przeloguj się gdy zobaczysz gracza, wyrzucaj jedynie farby, shopbot wyłączony. życzę miłego bocenia, tzn łowienia xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...