Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Expić Szybko Na Privach.

Gość RychuPeja-Pener

Rekomendowane odpowiedzi

Gość RychuPeja-Pener
Opublikowano

Witam, na wstęp powiem tak. jeżeli jesteś taki mądry i wiesz o tym to nie oceniaj i nie komentuj, poradnik jest dla tych co nie wiedza jak skutecznie expić.

A więc do roboty.

Expimy na wilkach, psach, dzikach i innych tego typu zwierzętach, aż wbijemy 21 lvl. następnie udajemy się na Zaprzysięrzone w M1, tam dobijamy 31 lvl ponieważ wtedy wzrasta wymagany exp do wbicia lvla.

Udajemy się do M2, tutaj expiemy na wszystkich dzikusach, oczywiście wybieramy jak najlepszy spot. Dobijamy tutaj 42 lvl.

Teraz udajemy się do doliny, a następnie na BO, wbijamy tutaj 54 lvl, a potem idziemy do M1 po jakieś EQ

Następnie idziemy do

- Server z małymi ratami V1

-Server z dużymi Demon tower.

Dobijamy tam 61 lvl, jeśli serwer ma duże raty w DT możemy wbić 70.

Jak ktoś gra Mentalem może szybciej iść na lepsze moby, lecz nie polecam ze względu słabego dropu. Kiedy expimy wg. mojego poradnika yangi, itemy bardzo dobrze dropią.

Licze na -

Opublikowano

Hmm 21lvl i zaprzysiężne? Jeśli chodzi o szybkie expienie to się mija z celem. Lepiej już od 10 lvla iść do 2m na zaprzysiężone a od 20 to już dzikusy i wtedy o niebo szybciej idzie. Albo od 55 to już v2 najlepiej. No ale to już zależy jak kto woli expić.

Gość RychuPeja-Pener
Opublikowano

Hmm 21lvl i zaprzysiężne? Jeśli chodzi o szybkie expienie to się mija z celem. Lepiej już od 10 lvla iść do 2m na zaprzysiężone a od 20 to już dzikusy i wtedy o niebo szybciej idzie. Albo od 55 to już v2 najlepiej. No ale to już zależy jak kto woli expić.

Na chińskich privach, często jest na start EQ na 1 lvl, więc nie za bardzo damy rady w V2.

Tak jak psiałem nie opłaca sie tak expić, bo drop jest słaby, no chyba, że ktos lubi szybko.

Opublikowano

Jak dla mnie, Tut do dupy .

Przykład dlaczego .

Expimy na wilkach, psach, dzikach i innych tego typu zwierzętach, aż wbijemy 21 lvl. następnie udajemy się na Zaprzysięrzone w M1, tam dobijamy 31 lvl ponieważ wtedy wzrasta wymagany exp do wbicia lvla.

Ta jesteś pewien ?

tego nigdy nie opiszesz, bo wszedzie leci inaczej, np. serwer Triadica exp raty bodajze 150 .

a zeby w m1 wbic 31 lvl to musialbys tam siedziec hohooh . a w temacie "Szybko" ?

Ode mnie + nie dostaniesz .

Pozdrawiam .

@Edit

kurde, jak zaczalem pisac nie bylp zadnego posta :O

Opublikowano

Na chińskich privach, często jest na start EQ na 1 lvl, więc nie za bardzo damy rady w V2.

Tak jak psiałem nie opłaca sie tak expić, bo drop jest słaby, no chyba, że ktos lubi szybko.

No tak dostajemy eq na 1lvl i zanim wbijemy 55 to spokojnie damy radę w v2 (zdążymy kupić wymagane eq i bony). A w v2 jest najlepszy drop yang. Sam w tytule napisałeś jak szybko EXPIĆ na privach, więc nie mów mi tu o dropie tylko o szybkim expie.

Opublikowano

a ja znam jeszcze szybszy sposób, wbijasz 11 idziesz po misje do handlary (misja z obiadem dla ojca, dwa jajka itp.) automatycznie dostajesz w nagrode ekspa i od 28 do 31 lvl jest (zaleznie od serwera), potem chwila na orkach do 50, po 50 swiątynia do 60, a potem to juz wiadomo, v2 do 80, atlantyda v1 do 96, atlantyda v2 do max (zaleznie od serwera) to jest najszybszy sposób i nie ma innego szybszego ;p (chyba) hehe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak na serwach nie spolszczonych jest bug z ta misja ze dostajesz 31lvl a tak w ogóle to ona jest od 9lvl :P

a co do tuta to bardzo slaby spodziewalem sie czegos lepszego...

25frh8o.png

no starajcie sie modki jeszcze tylko 60% :D

Opublikowano

chaotyczne i nieprawdziwe,nigdy nie wbijesz szybko 21 lvl na wilkach etc... o.O O.o o.O O.o o.O O.o o.O

03787903160817287822.png

Drogi userze jeśli mogę ci pomóc, a na pewno się postaram pisz PW ;]

albo gg które jest w moim O Mnie ;>

Moja siostra nago 18+!!

Gość RychuPeja-Pener
Opublikowano

chaotyczne i nieprawdziwe,nigdy nie wbijesz szybko 21 lvl na wilkach etc... o.O O.o o.O O.o o.O O.o o.O

Do 30 lvl'a wymagany exp to 20 :)

Gość Mounthains
Opublikowano

Na privach expisz tak szybko, że każdy będzie wiedział..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...