Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Projekt tworzę już ponad rok w wolnym czasie. Jestem nową osobą na scenie prywatnych serwerów i jest to mój pierwszy projekt. Pliki Serwerowe, jak i questy są pisane od 0. Wcześniej pomagałem w mniejszym bądź większym stopniu przy serwerze Neshalie gdzie właścicielem był @KoYGeR, z którym do dziś utrzymuję dobry kontakt. Serwer za około 2 tygodnie będzie gotowy do startu. Miałem już jednego sponsora, lecz obecnie ma problemy z dotpay i nie wiadomo jak się ta sprawa zakończy. Osobiście także nie posiadam wystarczających środków, aby samemu wszystko opłacić, dlatego poszukuję sponsora.
Co oferuję:
Pliki serwerowe są ukończone w 95%.
Serwer typu Hard/Medium. Ciężko określić, ponieważ praktycznie wszystko było ustawiane ręcznie. Cały drop był pisany od nowa.
Kilka nowych systemów.
Dostępność co najmniej 10h w ciągu jednego dnia. 
Wszelakie pytania co do serwera, co się na nim znajduje, jakie systemy, ogólnie wszystkie informacje udzielę na gg bądź @:
-GG 38861534
-@ [email protected]

Oczekuję:

-Opłacenia dedyka
-Opłacenia hostingu pod stronę/forum
-Reklama

Co do % to myślę, że się dogadamy ;)

belka_gora_2.png

Opublikowano

Dla kumpli którzy sobie seo robią i chcą nasrać koledze który jest autorem, Eterius.pl jest jeszcze niezarejestrowane :p

@topic
sam nie wiem, zwykle serwery tzw "pisane od zera" mają tyle róznych bugów i niedoróbek, ze 6 kwietnia chcecie startowac, bez bety, bez sponsora, bez domeny (którą pewnie ktoś wam zapierdzieli). Tak jak napisałem, sam nie wiem, i może byłoby to ciekawe, ale coś tu jest nie tak.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano
6 minut temu, TeJkuu napisał:

Dla kumpli którzy sobie seo robią i chcą nasrać koledze który jest autorem, Eterius.pl jest jeszcze niezarejestrowane :p

@topic
sam nie wiem, zwykle serwery tzw "pisane od zera" mają tyle róznych bugów i niedoróbek, ze 6 kwietnia chcecie startowac, bez bety, bez sponsora, bez domeny (którą pewnie ktoś wam zapierdzieli). Tak jak napisałem, sam nie wiem, i może byłoby to ciekawe, ale coś tu jest nie tak.

Czekałem na sponsora(pieniądze miały być na początku marca), który obecnie nie ma możliwości wypłacenia swoich pieniędzy z dotpay, dlatego taka sytuacja. Data 6 kwiatnia obecnie nie obowiązuje z tego powodu, 6 kwietnia zostanie upubliczniona beta na maszynie, na której teraz pracuję i opłacam. Czasem warto dać szansę komuś nowemu, niż niektórym starym wyjadaczom, którzy popełniają te same błędy x razy :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Tworu napisał:

Czekałem na sponsora(pieniądze miały być na początku marca), który obecnie nie ma możliwości wypłacenia swoich pieniędzy z dotpay, dlatego taka sytuacja. Data 6 kwiatnia obecnie nie obowiązuje z tego powodu, 6 kwietnia zostanie upubliczniona beta na maszynie, na której teraz pracuję i opłacam. Czasem warto dać szansę komuś nowemu, niż niektórym starym wyjadaczom, którzy popełniają te same błędy x razy :)

Jasne, że tak, nie miałem w zamiarze zrobić tutaj tzw. gównoburzy, po prostu napisałem jak to widze, popracuj nad serwerem, stwórz coś fajnego, to gracze to na pewno docenią. Powodzenia, a co do domeny, zajmij ją sobie nawet  na domena.pl za darmo przez rok, tak na wszelki, zanim rekin biznesu się odezwie o pieniążki za przepisanie domeny, która z zamyśle nalezy do Ciebie ;)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...