Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Invoria

Tawiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, xMox napisał:

Przecież masz samie invoria, MPCforum itp dużo miał tych serwerów Hooltras to jedno i to samo :D 

Samia to wiem gralem ale invoria?

Opublikowano
38 minut temu, Tawiq napisał:

Samia to wiem gralem ale invoria?

Przecież samia, a invoria to te same serwery z inna nazwą i setami. Każdy serwer hoola to invoria ;v

Opublikowano
Dnia 20.03.2018 o 18:30, bigbig napisał:

Przecież samia, a invoria to te same serwery z inna nazwą i setami. Każdy serwer hoola to invoria ;v

Jaka invoria, przecież on sponsoruje, a od robienia serwerów ma fresha i arraya. Fakt, każdy jego serwer ma podobną rozgrywkę - czyt. farmienie metinów i bossów, które mają długi resp i jest ich kilka na ch, tysiące dungeonów, ale systemy zawsze mają oryginalne, jakieś punkty zasług, skrzynki z wytrychami (no w sumie było trochę wzornictwa na gothicu)

Samia jest fresha + array pomaga, nawet porzucił swoją vimeyę, żeby nie robić konkurencji samii, która się trzyma bardzo dobrze (niestety, liczyłem na tę vimeyę).

Dopóki samia nie padnie to nie ma co liczyć na inne serwery od eg.

tenor.gif

Opublikowano
2 godziny temu, Ork Czarodziej napisał:

Jaka invoria, przecież on sponsoruje, a od robienia serwerów ma fresha i arraya. Fakt, każdy jego serwer ma podobną rozgrywkę - czyt. farmienie metinów i bossów, które mają długi resp i jest ich kilka na ch, tysiące dungeonów, ale systemy zawsze mają oryginalne, jakieś punkty zasług, skrzynki z wytrychami (no w sumie było trochę wzornictwa na gothicu)

Samia jest fresha + array pomaga, nawet porzucił swoją vimeyę, żeby nie robić konkurencji samii, która się trzyma bardzo dobrze (niestety, liczyłem na tę vimeyę).

Dopóki samia nie padnie to nie ma co liczyć na inne serwery od eg.

Esgaroth - doinformuj się xD 

Opublikowano
Dnia 26.03.2018 o 20:48, bigbig napisał:

Esgaroth - doinformuj się xD 

no dobra, nie interesuje się tą grą od pół roku, jedyne na co liczyłem to ta vimeya, którą porzucili na rzecz samii :p mały research i widzę, że serwer zaczęli robić jeszcze przed startem samii, więc głupie byłoby porzucenie takiej ilości pracy od tak

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...