Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z płynnością

Winged4Everr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż w mc poprzez technicpacka na paczce modów 1.7.10  = 1.7.10 pack ponad 150 modów. Posiadam gtx 970  4gb-oc  I5 4690k oc @4.6  16gb ramu   

Win 10. Konto na technicpacku jest orginalne.

Wszystkie sterowniki aktualne, nie mam problemu w żadnej innej grze typu wiedźmin 3 itp itd.

Problem polega dokładnie na tym że podczas wykonywania pewnych czynności np. wyciąganie pochodni albo zakładanie złotego hełmu z modem Dynamic Light spada mi ostro płynność gry z 445 fps-ow do 160 i widze film po-klatkowy do czasu gdy nie schowam pochodni bądź nie zdejmę hełmu. Na samym starcie myślałem że to problem moda oczywiście odinstalowałem go i niby wszystko cacy, a tu nagle w modzie tinkers construct Gdy zaczynam przelewanie cieczy do formy, gdy pojawia się animacja przelewania, znów dzieje się to co wymieniłem powyżej, do momentu skończenia animacji fps'y spadają i znów zaczyna się film po-klatkowy 

Pomocy! :(

kom44ndo6_eune_24_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...